Γιατί η Jennifer Aniston έκανε το σκηνοθέτη της να κλάψει;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Jennifer Aniston έκανε το σκηνοθέτη της να κλάψει;

Πάντως σίγουρα δεν τον... χτύπησε!

Μπορεί να είναι μία από τις διασημότερες ηθοποιούς του Hollywood, αλλά η αλήθεια είναι ότι τη φήμη της δεν την οφείλει στις επαγγελματικές της επιτυχίες ή τουλάχιστον όχι αποκλειστικά. Είναι πολύ πιο διάσημη για τα μαλλιά, τις στυλιστικές της επιλογές και την προσωπική της ζωή, παρά για κάποια τεράστια καλλιτεχνική επιτυχία ή κάποιο βραβείο που έχει κατακτήσει.

Ο λόγος για την αγαπημένη μας Jennifer Aniston, η οποία μετά τα θρυλικά Friends, δεν μπόρεσε να κάνει την ανάλογη πορεία στον κινηματογράφο με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε γλυκανάλατες κομεντί, οι οποίες ναι μεν είναι συμπαθέστατες, αλλά σίγουρα όχι και τόσο αβανταδόρικες για τις φιλοδοξίες της Jen.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν, και όπως όλα δείχνουν, η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται για το μεγάλο μπαμ, με την νέα της ταινία, The Switch, στην οποία και υποδύεται μία κακοποιημένη νοικοκυρά! Μάλιστα, η ερμηνεία της είναι τόσο δυνατή που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σε μία από τις σκηνές, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Daniel Schechter, δάκρυσε!

«Είναι με διαφορά η καλύτερη ταινία που έχει κάνει ποτέ και θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Είναι τόσο ταλαντούχα που σε μία σκηνή με έκανε να δακρύσω. Είμαι πολύ περήφανος και για την ταινία και για την Jennifer», είπε ο σκηνοθέτης εκστασιασμένος.

Αναμένουμε με αγωνία η ταινία να βγει στον κινηματογράφο γιατί όπως και να το κάνουμε, η Aniston είναι μεγάλη αδυναμία!

Διαβάστε επίσης:

Κάν'το όπως η Jennifer Aniston

Όχι ένας, αλλά δύο γάμοι για την Jennifer Aniston! Tι συμβαίνει;

Από το παρελθόν στο παρόν: Η Jennifer Aniston αποθεώνει το little black dress!