H Helena Christensen στο πλευρό της Kim Kardashian: Την υπερασπίζεται για τα παραπανίσια κιλά

H Helena Christensen στο πλευρό της Kim Kardashian: Την υπερασπίζεται για τα παραπανίσια κιλά

Το supermodel υπερασπίζεται την reality star με ανοιχτή επιστολή

Στην χρόνια συζήτηση για το γυναικείο σώμα, και την εικόνα που τα media δημιουργούν γύρω από αυτό, τα supermodels είναι αυτά που, συνήθως, βγαίνουν οι «κακοί» της υπόθεσης, αφού αυτά είναι με τα εξωπραγματικά τέλεια σώματα, τα οποία πολλές πραγματικές γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν είναι λίγα τα μοντέλα που αναγνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι τέλειοι, και υπερασπίζονται το δικαίωμα της κάθε γυναίκας να είναι ο εαυτός της. Με αφορμή τα πρόσφατα, ειρωνικά σχόλια μεγάλης μερίδας των Μ.Μ.Ε. για το σώμα της Kim Kardashian, και τον τρόπο που αυτό έχει αλλάξει κατά την εγκυμοσύνη της, η Helena Christensen έστειλε μία ανοιχτή επιστολή προς κάθε ενδιαφερόμενο.

«Είναι αηδιαστικός και κατάπτυστος ο τρόπος με τον οποίο κάποια Μ.Μ.Ε. παρενοχλούν, μονίμως, την έγκυο Kim Kardashian. Δεν φτάνει που μονίμως προβάλλουν ένα αρνητικό πρότυπο για το γυναικείο σώμα, τώρα εξευτελίζουν και παρενοχλούν μία γυναίκα, και τις αλλαγές στο σώμα της κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.
Ας αφήσουμε τα tabloid να σπείρουν μόνα τους, οποιοδήποτε δηλητήριο έχουν την ανάγκη να σπείρουν. Αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μία ηθική "πυξίδα". Δεν έχει σημασία ποια είναι ή τι κάνει αυτή η γυναίκα. Κανείς δεν πρέπει να κατακρίνεται δημόσια για το σώμα του, πόσο μάλλον μία γυναίκα έγκυος. Είναι ντροπή. Μία έγκυος δεν θα έπρεπε να κατακρίνεται για το σώμα της, τελεία και παύλα», ήταν η επιστολή του supermodel Που αποδεικνύει ότι έχει ευαισθησίες και μας αρέσει πολύ.

Διαβάστε ακόμα:
Γιατί η Kim Kardashian είναι πάντα μαυρισμένη;
Η Kim Kardashian μας κάνει πλάκα
To πιο όμορφο μωρό του Hollywood. Αναγνωρίζετε ποια star είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;