Γιατί η Jessica Simpson δεν θα ξαναφορέσει ψηλοτάκουνα;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Jessica Simpson δεν θα ξαναφορέσει ψηλοτάκουνα;

Μετά την Sarah Jessica Parker ακόμα μία star εγκαταλείπει τα 12ποντα!

Mία νέα μανία έχει κυριεύσει τελευταία το Hollywood και δεν είναι άλλη, από την τάση των διάσημων κυριών να εγκαταλείπουν σιγά σιγά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία όλα αυτά τα χρόνια είχαν γίνει προέκταση των ποδιών τους!

Μετά λοιπόν τη σοκαριστική δήλωση της αγαπημένης Sarah Jessica Parker, την οποία φανταζόμαστε ακόμα και να κοιμάται με 12ποντα και βάλε, ότι δεν πρόκειται να ξαναφορέσει ψηλά παπούτσια, ακόμα μία star η οποία μάλιστα δεν φημίζεται και για το casual στιλ της, αποφάσισε να εγκαταλείψει διά παντός τα ψηλά τακούνια, προκαλώντας σοκ στους απανταχού θαυμαστές της, οι οποίοι τόσα χρόνια την είχαν συνηθίσει με γκουμούτσες! Ο λόγος φυσικά για την Jessica Simpson, η οποία διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και η οποία πήρε την... μεγάλη αυτή απόφαση έπειτα από κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

«Παρά το γεγονός ότι την πρώτη της εγκυμοσύνη την έβγαλε πάνω σε τακούνια, πλέον δεν μπορεί για κανένα λόγο να τα φορέσει γιατί τα πόδια της είναι πρησμένα και πονάνε», υποστηρίζει άτομο από το περιβάλλον της star.

Εμείς πάντως πιστεύουμε, ότι μόλις γεννήσει, θα φορέσει ξανά τα αγαπημένα της παπουτσάκια!

Διαβάστε επίσης:

Ποια σταρ είπε: «Πρέπει να μάθω να κλείνω τα πόδια μου»;

Τα διάσημα γεννητούρια του 2012

Η Jessica Simpson μας δείχνει την εγκυμοσύνη της