Δείτε το νέο αγόρι της 16χρονης κόρης της Madonna!

Γωγώ Φούντα
Δείτε το νέο αγόρι της 16χρονης κόρης της Madonna!

H Lourdes ερωτεύτηκε!

Θυμάστε την Lourdes Leon την κόρη της Madonna, που η βασίλισσα της pop την έσερνε μαζί της σε όλα τα event και όλοι μας λυπόμασταν το κακόμοιρο το παιδάκι που απλά προσπαθούσε να προσαρμοστεί στην τρελή και γεμάτη δημοσιότητα ζωή της διάσημης μαμάς του; Ε λοιπόν, η Lourdes μεγάλωσε, έγινε 16 ετών και εκτός του ότι πλέον έχει βρει με τι θέλει να σχοληθεί στο μέλλον, έχει και... ερωτική ζωή!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η διάσημη νεαρά, η οποία σπουδάζει στο φημισμένο La Guardia High School of Music & Art, τέχνες, είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι με τον συμφοιτητή της και πρωταγωνιστή της σειράς Homeland, Timothée Chalamet. Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της Madonna αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με το θέμα, είναι κοινό μυστικό ότι οι δύο νέοι, εδώ και λίγο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα είναι ήδη αχώριστοι!

Δεν ξέρουμε ποια είναι η αντίδραση της αυταρχικής Madonna για τον νέο έρωτα της κόρης της, και αν ζηλεύει μιας και ο Timothée είναι μόλις 18 ετών και άρα στο target group της, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι ο μπαμπάς της μικρής, Carlos Leon, θα περάσει από μικροσκόπιο τον... γαμπρό του, όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του!

Καημένη Lourdes, ούτε να ερωτευτείς δεν θα σε αφήσουν οι τρελοί γονείς σου...

Διαβάστε επίσης:

O άστεγος αδερφός της Madonna σοκάρει: «Δεν την νοιάζει αν ζω ή πέθανα»

Όλοι οι –πολύ νεότεροι- σύντροφοι της Madonna

Ο 25χρονος που ξεμυάλισε τη Madonna ποζάρει ημίγυμνος δείχνοντας του κοιλιακούς του