To θαύμα του μακιγιάζ: Δείτε την Katy Perry πριν και μετά!

Γωγώ Φούντα
To θαύμα του μακιγιάζ: Δείτε την Katy Perry πριν και μετά!

H... μεταμόρφωση της διάσημης τραγουδίστριας!

Ότι το μακιγιάζ κάνει θαύματα πάνω στο γυναικείο πρόσωπο είναι γνωστό. Ότι οι stars σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι όπως φαίνονται είναι και αυτό γνωστό! Ωστόσο, είναι και κάποιες περιπτώσεις που η διαφορά λαμβάνει σκανδαλώδη μεγέθη και μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως τελικά εκεί στα ξένα μας δουλεύουν ψιλό γαζί!

Η Katy Perry είναι μία τραγουδίστρια ταλαντούχα, γλυκιά και άκρως αγαπητή. Θεωρείται επίσης από τον αντρικό πληθυσμό και ιδιαιτέρως σέξι, αλλά δυστυχώς ήρθε η ώρα να απογοητεύσουμε τους απανταχού θαυμαστές της. Βλέπετε, οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μόλις από χθες, και απεικονίζουν τη star της μουσικής, άλλη το... πρωί και άλλη το βράδυ, μας οδηγούν σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Οι κοινές θνητές είναι μακράν πιο όμορφες από τις stars που θαυμάζουμε και ζηλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε, την πλήρη μεταμόρφωση της Katy η οποία το πρωί εμφανίστηκε, προφανώς άβαφη, με ένα πρόσωπο γεμάτο σπυράκια και σημάδια, προσπάθησε να μην γίνει αντιληπτή αλλά μάταια, και το ίδιο βράδυ σε επίσημη εκδήλωση εμφανίστηκε κουκλάρα και με το πιο αλαβάστρινο δέρμα που υπάρχει; Τελικά, ή έκανε θεραπεία εξπρές, ή απλά έχει πολύ ταλαντούχους συνεργάτες που αναλαμβάνουν κάθε φορά το έργο της αναστήλωσής της!

Προφανώς και αγαπάμε την Katy, αλλά βρήκαμε την ευκαιρία να σας δείξουμε ότι τίποτα τελικά δεν είναι όπως φαίνεται...

Διαβάστε επίσης:

Πλανήτης Hollywood: πώς πέρασαν οι διάσημοι star το Πάσχα τους

Katy Perry: χώρισε για δεύτερη φορά

Πόσο ζυγίζουν μερικά από τα πιο hot ονόματα του Hollywood;