Η Angelina Jolie μεγάλωσε: Δείτε τη star με γκρίζα μαλλιά και ρυτίδες

Γωγώ Φούντα
Η Angelina Jolie μεγάλωσε: Δείτε τη star με γκρίζα μαλλιά και ρυτίδες

H Αngelina από σέξι παρουσία μετατρέπεται σε μία κομψή γυναίκα!

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια η Angelina Jolie έχει υιοθετήσει ένα πιο συντηρητικό λουκ μιας και έχει παραμελήσει κάπως την ιδιότητα της ως star του Hollywood και έχει δοθεί ψυχή και σώμα στη φιλανθρωπία.

Η τελευταία της μάλιστα εμφάνιση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνέδριο των G8 λίγες ώρες πριν στο Λονδίνο, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την ολική αλλαγή της διάσημης ηθοποιού. Με ένα άκρως συντηρητικό μαύρο ταγέρ, πέρλες στο λαιμό και τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω σε κότσο, δεν θύμιζε σε τίποτα την εκρηκτική παρουσία που έχουμε συνηθίσει.

Εκτός φυσικά από το ντύσιμο και το στυλ της, το οποίο είναι άκρως δικαιολογημένο λόγω της περίστασης, εντύπωση προκάλεσε και η αρκετά γερασμένη όψη της Angie η οποία εμφανίστηκε με γκρίζα μαλλιά και αρκετές ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Βέβαια, η καθημερινότητά της δεν είναι και τόσο ήρεμη, καθώς εκτός του ότι έχει να φροντίσει 6 παιδιά, έχει και αμέτρητες υποχρεώσεις.

Για να λέμε βέβαια και την αλήθεια, κούκλα παραμένει ακόμα κι έτσι, καθώς η ομορφιά και η γοητεία της δεν έχουν αλλοιωθεί στο ελάχιστο, αλλά ομολογούμε ότι μας έχουν λείψει οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις με τα μεγαλοπρεπή φορέματα που έκαναν τους πάντες να παραμιλούν!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Angelina Jolie μισεί το 500.000 (!) δολαρίων δαχτυλίδι που της χάρισε ο Pitt;

Η Angelina Jolie είναι κολλητή με τον... Billy Bob Thornton!

Angelina Jolie vs Madonna: οι δύο διάσημες χτίζουν σχολεία