Ποιος ποζάρει δίπλα στη Gwyneth Paltrow ντυμένος έτσι;

Γωγώ Φούντα
Ποιος ποζάρει δίπλα στη Gwyneth Paltrow ντυμένος έτσι;

Και μάλλον της έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι;

Όταν ένας άντρας καλείται να συνοδεύσει την πάντα αψεγάδιαστη και σούπερ κομψή Gwyneth Paltrow και δη σε πρεμιέρα ταινίας με φωτογράφους και δημοσιογράφους από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, τότε θα πρέπει να εμφανίζεται τουλάχιστον σαν... γαμπρός!

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην περίπτωση του πάντα εκκεντρικού και απρόβλεπτου Robert Downey Jr. ο οποίος φρόντισε για ακόμη μία φορά να αποδείξει ότι είναι εντελώς τρελός, κάτι για τον οποίο τον λατρεύουμε, και πως δεν τον ενδιαφέρει και τόσο η εικόνα και η κομψότητά του!

Στην πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου IronMan 3 στο Μόναχο λοιπόν, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δύο star, ο Robert θέλησε να τιμήσει τους Γερμανούς κατοίκους φορώντας την παραδοσιακή φορεσιά της χώρας! Εμφανίστηκε λοιπόν με δερμάτινο παντελονάκι λίγο κάτω από το γόνατο, το γνωστό lederhosen, πράσινη κάλτσα, στο γρασιδί το χτυπητό και παραδοσιακό μποτάκι με κορδόνια!

Η υπέρλαμπρη Paltrow, η οποία εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα αναδεικνύοντας και πάλι την υπέροχη σιλουέτα της, με μία ειδική μνεία στα οπίσθιά της, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ της εμφάνισης του συμπρωταγωνιστή της, έσκασε στα γέλια και πόζαρε όλο καμάρι και χάρη δίπλα του!

Με μία πρώτη ματιά, μπορούμε να πούμε ότι απλά δείχνουν υπέροχοι!

Διαβάστε επίσης:

Gwyneth Paltrow: Δεν ξανακάνω botox ποτέ. Έδειχνα σαν τρελή!

Ποια διασημη 40άρα λέει πως τα οπίθιά της μοιάζουν με 22χρονης stripper;

Gwyneth Paltrow: Μια κομψή εμφάνιση... με ένα τεράστιο στυλιστικό λάθος!