Gwyneth Paltrow: Μια κομψή εμφάνιση... με ένα τεράστιο στυλιστικό λάθος!

Gwyneth Paltrow: Μια κομψή εμφάνιση... με ένα τεράστιο στυλιστικό λάθος!

Τι λάθος έκανε;

Είναι μία από τις πιο όμορφες, καλογυμνασμένες και καλοντυμένες star του πλανήτη Hollywood. Ξέρει να αναδεικνύει άψογα το κορμί της το οποίο έχει αποκτήσει με πολύ κόπο. Καθημερινή σκληρή προπόνηση και φυσικά πολύ προσεκτική διατροφή.


Για άλλη μια φορά η Gwyneth ήταν κομψή και sexy. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει από το opening party της personal trainer της Tracy Anderson, η οποία άνοιξε ένα καινούριο studio στο Brentwood, στο Los Angeles. Η Gwyneth επέλεξε ένα εκπληκτικό μοβ φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham, το οποίο της πήγαινε τέλεια. Το χρώμα αναδείκνυε εκπληκτικά το πρόσωπό της. Super ήταν και η επιλογή των Michael Kors παπουτσιών της. Το μοβ με το πορτοκαλί είναι ο απόλυτα εκρηκτικός συνδυασμός.


Μέχρι εδώ όλα καλα. Μακιγιάζ, μαλλιά, ρούχα, όλα τέλεια. Η Gwyneth ή μάλλον ο στιλίστας της, ξέχασε να αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα από τη σόλα των παπουτσιών της, με αποτέλεσμα να τα απαθανατίσουν οι φωτογράφοι και να το σχολιάσουν. Εδώ που τα λέμε, εμείς που είμαστε και... κοινές θνητές με το που αγοράζουμε ένα νέο ζευγάρι τα αφαιρούμε, τα ξέχασε εκείνη που ήξερε ότι θα την περάσουν κόσκινο και θα σχολιάσουν κάθε λεπτομέρεια πάνω της;


Όπως και να έχει η αλήθεια είναι μία. Είναι ΘΕΑ!

Διαβάστε ακόμα

Μη φορέσετε ποτέ αυτό το harem παντελόνι της Halle Berry!

Cropped top: Rihanna, Miley Cyrus και Diane Kruger, σας μαθαίνουν πώς να το φοράτε σωστά

Δέσποινα Βανδή: Τα 5+1 outfits της που πρέπει να αντιγράψετε τώρα!