Η απίστευτη απώλεια κιλών διάσημης σταρ της μουσικής (photos)

Η απίστευτη απώλεια κιλών διάσημης σταρ της μουσικής (photos)

Άλλη μια μάχη με τη ζυγαριά

Μάχη με τα κιλά. Ένα πολύ συχνό φαινόμενο πια. Πληθώρα γυναικών ανά τον κόσμο πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Είναι ένα τόσο λεπτό θέμα, καθώς από πίσω κρύβονται πολλοί παράμετροι. Η ψυχολογία των γυναικών και οι ανασφάλειές τους, τους επηρεάζουν πολύ.


Κάτι τέτοιο συνέβη και στη διάσημη τραγουδίστρια LeAnn Rimes. Η τραγουδίστρια διέθετε ένα φυσιολογικό κορμί, όπως οι περισσότερες γυναίκες. Είχε τα πιασιματάκια της και ήταν θηλυκή. Το 2011 όμως την πήρε η κάτω βόλτα. Επηρεαζόμενη από την πρώην σύζυγο του άνδρα της, εν ονόματι Brandi Glanville, η LeAnn έχασε πάρα πολλά κιλά. Φήμες ήθελαν τον άντρα της να την επηρεάζει, καθώς πάντα είχε αδυναμία στις πολύ αδύνατες. Η φιγούρα της ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική. Όπως θα δείτε και στις εικόνες της gallery, η απώλεια κιλών της ήταν σοκαριστική.


Σχεδόν δύο χρόνια μετά και αφού έχει νοσηλευτεί σε κλινική, η LeAnn δηλώνει: «Τώρα πια νιώθω σίγουρη για το σώμα μου, παρόλο που όπως όλες οι γυναίκες, περνάω τις φάσεις που έχω αμφιβολίες. Είναι όμορφο να έχεις ένα σύζυγο να σου τονίζει το πόσο όμορφη είσαι καθημερινά. Του λέω για παράδειγμα ότι πήρα κάποια κιλά και μου απαντάει καλά έκανες! Σου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση όλο αυτό. Όντας σε αυτή τη δουλειά τόσα χρόνια, κατάλαβα πως είναι λάθος να έχεις την καλή εικόνα σου ως αυτοσκοπό.»
Όσο για την ανορεξία; Η ίδια δήλωσε: «όλοι γύρω μου λέγανε ότι είμαι ανορεξική. Δεν είχα κανένα απολύτως διατροφικό πρόβλημα. Έτρωγα πάρα πολύ, θα μπορούσα να φάω και ολόκληρο το σύζυγό μου... κάτω από το τραπέζι. Απλώς είχα προβλήματα ύπνου, το μυαλό μου δεν ηρεμούσε και η καρδιά μου κόντευε να σπάσει.»


Όπως και να έχει, το θετικό είναι ότι πια δείχνει και είναι πιο υγιής από ποτέ. Μακριά από ανορεξικά πρότυπα. Βάλτε την υγεία σας πάνω από όλα. Αγαπήστε το κορμί σας όπως είναι. Δείτε την τρομακτική αλλαγή της από το παρελθόν στο παρόν, στη gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια σταρ είναι εθισμένη στα καθαρτικά, για να μένει αδύνατη;

Οι διάσημες αντροχωρίστρες του Hollywood