Ποιο είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι που μεγάλωσε για να γίνει μία celebrity με πολλά προβλήματα;

Γωγώ Φούντα
Ποιο είναι το χαριτωμένο κοριτσάκι που μεγάλωσε για να γίνει μία celebrity με πολλά προβλήματα;

Και δυστυχώς δεν λέει να ξεφύγει από αυτά;

Μπορεί σήμερα να είναι μία από τις πιο προβληματικές νεαρές star με τα μπλεξιματά της με τα ναρκωτικά και την αστυνομία αλλά και την εντελώς παράλογη συμπεριφορά της, να γίνονται πρωτοσέλιδο καθημερινά, εκθέτοντάς την ανεπανόρθωτα, αλλά οι φωτογραφίες του παρελθόντος δείχνουν ότι καλώς ή κακώς κάποτε ήταν ένα αθώο και χαριτωμένο κοριτσάκι!

Ο λόγος για την Αmanda Bynes, η οποία μιμούμενη την μόδα της εποχής που θέλει όλο και περισσότερους να ανεβάζουν σε Twitter και Instagram φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία, ανέβασε εικόνες οι οποίες απεικονίζουν την πιτσιρίκα Amanda σε καθημερινές και ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά της.

Φορώντας χαριτωμένα φορεματάκια και χαμογελώντας πλατιά στο φακό, δεν θυμίζει στο ελάχιστο την γεμάτη προβλήματα γυναίκα στην οποία έχει εξελιχθεί και κυκλοφορεί στους δρόμους σαν την τρελή ενώ έχει κόψει εντελώς τις σχέσεις με την οικογένειά της.

Μάλιστα η ίδια, αφού σχολίασε τις φωτογραφίες έγραψε στη συνέχεια: «Με τους γονείς μου δεν εχω καμία επικοινωνία και εννοείται ότι δεν είναι επιφορτισμένοι να μιλούν εκ μέρους μου. Οτιδήποτε κι αν ακούτε από αυτούς να ξέρετε ότι είναι ψέματα και να πιστεύετε μόνο όσα γράφω προσωπικά εγώ στο Twitter μου».

Διαβάστε επίσης:

Ποια νεαρή celebrity πάσχει από διατροφική διαταραχή που δεν της επιτρέπει να χάνει εύκολα κιλά;

Ποια νεαρή celebrity κυκλοφορεί σαν... φάντασμα;

Ποια διάσημη ηθοποιός έκανε piercing στα... μάγουλα;