Γιατί ο Vince Vaughn συμβουλεύει τον Robert Pattinson να παρατήσει την Kristen;

Γωγώ Φούντα
Γιατί ο Vince Vaughn συμβουλεύει τον Robert Pattinson να παρατήσει την Kristen;

Άραγε ο Robert θα ακολουθήσει τις συμβουλές του;

Μπορεί ο Robert Pattinson να συγχώρησε την Kristen Stewart και να τη δέχτηκε ξανά κοντά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι συμφωνούν μαζί του, πόσο μάλλον οι άντρες φίλοι του οι οποίοι τον συμβουλεύουν και θέλουν το καλό του!

Ο Vince Vaughn λοιπόν, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πολύ κοντά με τον νεαρό star και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε πρόσφατα να κάνουν ξέφρενο clubbing με τον επίσης διάσημο ηθοποιό Joaquin Phoenix, έχει αναλάβει χρέη συμβουλάτορα και δεν διστάζει να χώνει την μύτη του στα προσωπικά του Pattinson.

Χωρίς λοιπόν να μασήσει τα λόγια του, του είπε ότι έκανε πολύ μεγάλο λάθος που τα ξαναβρήκε με την Kristen, διότι δεν χώρισαν λόγω ρουτίνας και βαρεμάρας αλλά επειδή τον απάτησε και πώς αυτό θα πρέπει να το πάρει σαν σημάδι και να μην την εμπιστευτεί ποτέ ξανά!

Από την μεριά του ο Rob δεν είναι ακόμα σε θέση να εφαρμόσει τις συμβουλές του... βετεράνου Vince, αλλά παρόλα αυτά ακούει πάντα την άποψή του και τη σέβεται. Πρόσεχε Robert γιατί θα την ξαναπατήσεις...

Διαβάστε επίσης:

Τους έκλεισαν τα στόματα: Stewart και Pattinson πιο ερωτευμένοι και διαχυτικοί από ποτέ στο Coachella Festival

Το απίστευτο δώρο του Robert Pattinson στην Kristen Stewart για τα γενέθλιά της

Πώς κατάφερε να κερδίσει πίσω τον Pattinson η Kristen Stewart;