H Kristen έγινε τσακωτή: Η διάσημη ηθοποιός δείπνησε με τον... Rupert Sanders;

Γωγώ Φούντα
H Kristen έγινε τσακωτή: Η διάσημη ηθοποιός δείπνησε με τον... Rupert Sanders;

Όσο φυσικά ο Robert είναι σε απόσταση... ασφαλείας!

H φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει τεράστιο λάθος! Η φράση αυτή λοιπόν, επαληθεύεται με τον καλύτερο τρόπο στην περίπτωση της διάσημης ηθοποιού Kristen Stewart.

Όλοι φυσικά θυμόμαστε το καλοκαιρινό σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει έπειτα από την παράνομη σχέση της με τον Rupert Sanders και η οποία είχε ως αποτέλεσμα το διαζύγιο του σκηνοθέτη από τη σύζυγό του Liberty Ross αλλά και τον προσωρινό χωρισμό της Kristen από τον Robert Pattinson. Kαι πώς να ξεχάσουμε τα κλάμματα και τα παρακάλια της 23χρονης star προς το... θυμωμένο της αγόρι να τη συγχωρήσει και να είναι και πάλι μαζί;

Ε λοιπόν τη συγχώρησε, η σχέση τους πέρασε σε νέο επίπεδο και την Κυριακή το βράδυ η Stewart, μάλλον ως ευχαριστώ, εθεάθη να βγαίνει από μεξικάνικο εστιατόριο της California με την πέτρα του σκανδάλου, Sanders! Μπορεί οι φωτογραφίες να μην είναι πολύ καθαρές και μπορεί κανένας να μη θέλει να πιστέψει ότι η Kristen άρχισε πάλι τα δικά της, αλλά εκτός του ότι ο άντρας που κάθεται στη θέση του οδηγού θυμίζει τρομερά το σκηνοθέτη, το αμάξι είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο του Sanders.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Pattinson δεν βρίσκεται στο Los Angeles λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έτσι μάλλον εξηγείται και το ξεπόρτισμα της καλής του! Υπάρχει πιθανότητα να βγήκαν σαν δύο καλοί φίλοι, κάτι που είναι τόσο απίθανο όσο και το να σταματήσει η γη να γυρίζει! Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο μυστηριώδης άντρας να μην είναι ο Sanders αλλά ο δίδυμος αδερφός του ο οποίος οδηγάει και το ίδιο αμάξι!

Robert, για ψάξε λίγο το κεφάλι σου για παν ενδεχόμενο...

Διαβάστε επίσης:

Όλα καλά: Η Kristen Stewart μεταλλάχθηκε και επισήμως στο απόλυτο white trash!

Γιατί ο Vince Vaughn συμβουλεύει τον Robert Pattinson να παρατήσει την Kristen;

Τους έκλεισαν τα στόματα: Stewart και Pattinson πιο ερωτευμένοι και διαχυτικοί από ποτέ στο Coachella Festival