Tι συνέβη στο σώμα της Scarlett Johansson;

Γωγώ Φούντα
Tι συνέβη στο σώμα της Scarlett Johansson;

Το ζουμερό κορίτσι δεν είναι πια ζουμερό!

Είναι μία από τις διάσημες και σέξι ηθοποιούς του Hollywood με τη φήμη της, να μην τη χρωστά αποκλειστικά και μόνο στο ταλέντο της αλλά κυρίως στο χυμώδες παρουσιαστικό της, καθώς οι οι καμπύλες της έχουν θαυμαστεί από όλα τα αρσενικά του πλανήτη αυτού!

Ο λόγος για την Scarlett Johansson η οποία, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζει ότι η εμφάνισή της είναι σίγουρα το δυνατό της όπλο στη βιομηχανία του θεάματος, φαίνεται ότι βαρέθηκε να είναι χυμώδης και... μπαμπάτσικη και αποφάσισε να κάνει αυστηρότατη δίαιτα!

Στα γυρίσματα λοιπόν της ταινίας Captain America: The Winter Soldier όπου ενσαρκώνει για δεύτερη φορά τον ρόλο της Black Widow, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε, καθώς εκτός του ότι έχει αποχωριστεί την ξανθιά της κόμη η οποία πια έχει γίνει κόκκινη, έχει χάσει τουλάχιστον δέκα κιλά, με αποτέλεσμα οι περίφημες καμπύλες της να μην υπάρχουν πουθενά!

Αυτό βέβαια που στενοχώρησε περισσότερο τους άντρες θαυμαστές της, είναι το γεγονός ότι το στήθος της συρρικνώθηκε τόσο πολύ που κάποιοι μάλιστα κάνουν και λόγο για αισθητική επέμβαση μείωσης όγκου! Δεν ξέρουμε τελικά τι της συμβαίνει και αν η τωρινή της εμφάνιση είναι μόνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων, αλλά ελπίζουμε να επανέλθει σύντομα στον παλιό καμπυλωτό εαυτό της, γιατί ήταν από τις λίγες που είχαν απομείνει ζουμερές και περήφανες!

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η τηλεοπτική εμμονή της Scarlett Johansson;

Ποια διάσημη diva του Hollywood πλένει το πρόσωπό της με... ξύδι;

Ποια διάσημη δήλωσε: «Πήγα στις οντισιόν για το Les Miserables αλλά με απέρριψαν. Δικαίως η Hathaway πήρε το ρόλο»