50 Shades of Grey: Γιατί προτίμησαν τον Alex Pettyfer ως Mr Grey;

50 Shades of Grey: Γιατί προτίμησαν τον Alex Pettyfer ως Mr Grey;

Οι λόγοι που έκαναν τους παραγωγούς να τον θεωρήσουν ως τον πλέον καταλληλότερο

50 Shades of Grey. Πανικός και μόνο στο άκουσμα του τίτλου. Το Hollywood αναστατωμένο, παρακολουθεί από μακριά τις εξελίξεις στο cast της πολυαναμενόμενης ταινίας και αγωνιά για τα ονόματα των πρωταγωνιστών μου θα ενσαρκώσουν το καυτό 'ζεύγος' του ερωτικού μυθιστορήματος, που άναψε φωτιές, έσωσε αλλά και έκλεισε πολλά σπίτια.

Και ενώ οι Robert Pattinson, Alexander Skaskard, Ryan Gosling μάχονταν για τον ρόλο του Christian Grey στην μεταφορά του bonk-buster της E.L. James, όλα αατρέπονται μετά τα πρώτα casting. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το επιτελείο του φημολογούμενου ως σκηνοθέτη Gus Van Sant, το δοκιμαστικό screen test του νεαρού Βρετανού ηθοποιού Alex Pettyfer έκαψε καρδιές και κάμερες. Ο ηθοποιός γύρισε τη σκηνή όπου η Anastacia Steele ενδίδει στον Christian Grey με μια άγνωστη ηθοποιό και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Tο studio δεν επιβεβαίωσε ακόμη μέσω του εκπροσώπου τύπου, ότι εκείνος είναι τελικά ο πρωταγωνιστής που υπέγραψε - αλλά ούτε και το διέψευσε κάτι που έχει κάνει με όλα τα άλλα ονόματα στο παρελθόν. Άκρα του τάφου σιωπή μετά τα νέα, κάτι που μας κάνει να στεκόμαστε στο δικό του όνομα. Πολλοί λένε πως ο 23χρονος δεν κάνει για το ρόλο. Οι casting directors όμως άλλη γνώμη έχουν. Ορίστε γιατί:

- Είναι χαριτωμένος

- Είναι σοβαρός

- Είναι τρυφερός

- Είναι σκληρός

- Μπορεί να παίξει με επιτυχία τρομακτικούς ρόλους

- Δείχνει επιβλητικός με κουστούμι

- Ξέρει να βγάζει τα ρούχα του κρατώντας το ενδιαφέρον αμείωτο (το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης θα σας πείσει)...

Διαβάστε ακόμη:

Brad Pitt όπως λέμε χαμελαίων: Πώς ο διάσημος ηθοποιός αλλάζει το στιλ του ανάλογα με τις... γυναίκες του!

Σα να το παρακάνανε με το make up: Με ποιων star τις εμφανίσεις γέλαγαν μέχρι και οι πέτρες;