Eva Longoria: «Μετά το διαζύγιό μου τρεφόμουν μόνο με καφέ»!

Γωγώ Φούντα
Eva Longoria: «Μετά το διαζύγιό μου τρεφόμουν μόνο με καφέ»!

Γιατί και οι stars τραβάνε τα ζόρια τους!

Νομίζατε ότι μόνο εμείς οι κοινές θνητές ερχόμαστε αντιμέτωπες με την κατάθλιψη μετά την ερωτική απογοήτευση; Μέγα λάθος! H διάσημη και σέξι Eva Longoria, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι αμέσως μετά το διαζύγιό της από τον Tony Praker στα τέλη του 2011, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

«Ήταν η περίοδος που δέχτηκα τα περισσότερα κοπλιμέντα για την εμφάνισή μου! Ήμουν αποστεωμένη. Δεν έτρωγα τίποτα! και ζούσα μόνο με καφέ. Ο κόσμος μου έλεγε ότι δείχνω τέλεια και ότι το διαζύγιο μου πάει πολύ! Εγώ βέβαια στην πραγματικότητα δεν ένιωθα καθόλου καλά και δεν είχα ενέργεια να κάνω τίποτα. Είχα κατάθλιψη. Δεν έβρισκα νόημα σε τίποτα και γενικότερα ήμουν πολύ στενοχωρημένη», είπε η λατίνα star.

Και συνέχισε: «Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και τελικά αποφάσισα να πάω στο γιατρό και να κάνω εξετάσεις. O οργανισμός μου ήταν χάλια. Δεν είχα σίδηρο και το συκώτι μου υπολειτουργούσε. Εκείνη τη στιγμή θορυβήθηκα και άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου και να τρέφομαι πιο φυσιολογικά. Πήρα βιταμίνες και απέκλεισα εντελώς τη ζάχαρη από τη διατροφή μου, που έτσι κι αλλιώς δεν της έχω και ιδιαίτερη αγάπη. Πλέον αισθάνομαι πολύ καλύτερα»!

Διαβάστε επίσης:

Eva Longoria: ένα street style που δεν πρέπει να αντιγράψετε

Είναι δυνατόν; Ποια πρώην σεξοβόμβα κατάντησε έτσι;

Αποκάλυψη τώρα: To κρυφό μυστικό των stars για σμιλευμένους γλουτούς που δε θα θέλανε να ξέρετε (photos)