Eva Longoria: ένα street style που δεν πρέπει να αντιγράψετε

Eva Longoria: ένα street style που δεν πρέπει να αντιγράψετε

Βαρετό, άκομψο, ασουλούπωτο, χωρίς αισθητική. Ένα ντύσιμο που δεν πρέπει επ' ουδενί να σας εμπνεύσει.

Πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός Eva Longoria εντοπίστηκε από τους paparazzi να ψωνίζει στην boutique Zadig & Voltaire στο Δυτικό Hollywood με μια εμφάνιση που μας απογοήτευσε.

Για να πάει, λοιπόν, να ψωνίσει η Αμερικανίδα ηθοποιός φόρεσε ένα πολύ στενό μπλε jeans της εταιρίας Henry Belle που νομίζουμε πως πιο πολύ κατέστρεφε παρά αναδείκνυε την σιλουέτα της σε συνδυασμό με studded peep-toe μποτάκια του οίκου Valentino, ένα printed τοπ και μια Chanel τσάντα.

Αν αφήσουμε κατά μέρος το μακιγιάζ και το χτένισμά της (αν και μια star πρέπει πάντα να είναι επιμελημένη άψογα, εξού και ο τίτλος «αστέρι») και πάλι η εμφάνιση της Eva δεν είναι προς μίμηση. Δεν είναι μόνο που το μπλε στα jeans πλέον είναι πιο out από ποτέ, δεν είναι που το fit δεν την κολακεύει καθόλου (όπως και να το κάνουμε τις έχει τις καμπύλες της), είναι που έχει κάνει το λεγόμενο ζευγαρωτό χρωματικό ταίριασμα top με παπούτσια που είναι αφάνταστα βαρετό.

Το μπλουζάκι μας θύμισε μαθήτρια λυκείου που αποφάσισε να δείξει λίγο ώμο και το όλο σύνολο άλλη μια προσπάθεια με τίτλο «κρίμα τα brands, χαμένα πάνε τα λεφτά αν δεν έχεις γούστο».

Διαβάστε επίσης:

Victoria Beckham: το χειμωνιάτικο look δεν ταίριαξε με το μακιγιάζ

Bérénice Marlohe: πως το χτένισμα μπορεί να καταστρέψει ένα look

Jane, Florence, Evan: o οίκος Gucci στα καλύτερά του