Gwyneth Paltrow: «Αισθάνθηκα ταπεινωμένη»!

Γωγώ Φούντα
Gwyneth Paltrow: «Αισθάνθηκα ταπεινωμένη»!

Η star σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση με κεντρικό θέμα ένα... εσώρουχο!

Mπορεί να εντυπωσίασε και φυσικά να προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας IronMan 3, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα διαφανές μεν, υπέροχο δε, φόρεμα, και μάλιστα άνευ... εσωρούχου, αλλά η Gwyneth Paltrow φάνηκε πικρά(!) μετανιωμένη για την εμφάνισή της αυτή!

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνει να συλλέγει πρωτιές, από τις καλύτερες μέχρι τις χειρότερες, εμφανίστηκε στο show της Elen Degeneres και όπως ήταν φυσικό η δαιμόνια οικοδέσποινα δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τον... εσωτερικό κόσμο της star!

«Ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής το φόρεμα αυτό», είπε η Paltrow, «αισθάνομαι ταπεινωμένη και ρεζιλεμένη. Είχαμε ένα απρόοπτο, έπρεπε να αλλάξω φόρεμα εκεί και δυστυχώς δεν φορούσα εσώρουχο! Νομίζω ότι αυτή η ιστορία δεν μπορεί να ειπωθεί στην τηλεόραση», είπε η ηθοποιός εμφανώς αμήχανη αλλά χωρίς να χάνει το χαμόγελο και την καλή της διάθεση!

Κρίμα Gwyneth κι εμείς σε είχαμε για πιο δυναμική. Αφού το φόρεσες έπρεπε να το υποστηρίξεις με όλο σου το... είναι! Την επόμενη φορά...

Διαβάστε επίσης:

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

H Gwyneth Paltrow χωρίς εσώρουχο!

Το διατροφικό μυστικό της Gwyneth Paltrow και η θυσία που δεν πρόκειται να κάνει ποτέ