Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Στην πρεμιέρα της ταινίας Iron Man 3 στο Los Angeles

Με ένα μίνιμαλ μακιγιάζ που αναδείκνυε τη φυσική της λάμψη εμφανίστηκε η Gwyneth Paltrow- η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το People- στο κόκκινο χαλί της καινούριας της ταινίας, Iron Man 3. «Η έμπνευσή μου για το look της Gwyneth ήταν η γη», είπε η makeup artist Angela Levin. Μου θυμίζει όλα τα πράγματα που αγαπώ στον κόσμο μας!

Η έμφαση στο μακιγιάζ αυτό δόθηκε στα μάτια, που ήταν διακριτικά smoky. Η Angela Levin χρησιμοποίησε ως eyeliner την σκούρα σκιά από την παλέτα Quadra Eye Shadow, Lilium της Chanel. Στη συνέχεια άπλωσε τις πράσινες αποχρώσεις στο βλέφαρο και χρησιμοποίησε τη ροζ ως highlighter κάτω από το τόξο των φρυδιών. Για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων χρησιμοποίησε ένα μαύρο μολύβι, το οποίο έσβησε με ένα q-tip.

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με τρεις στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και μία στις κάτω και συνέχισε με τα ζυγωματικά στα οποία άπλωσε μια απαλή μπρονζέ πούδρα. Στα χείλη χρησιμοποίησε ένα ροζ γκλος, το Glossimer, Rose Sauvage.

Διαβάστε ακόμα

H Gwyneth Paltrow χωρίς εσώρουχο!

Το διατροφικό μυστικό της Gwyneth Paltrow και η θυσία που δεν πρόκειται να κάνει ποτέ

Πρωτιά... ντροπής: Η Gwyneth Paltrow είναι η πιο μισητή star των HΠΑ!