Η Victoria κουρεύτηκε! Δείτε τα νέα της μαλλιά

Γωγώ Φούντα
Η Victoria κουρεύτηκε! Δείτε τα νέα της μαλλιά

Επιστροφή στις... ρίζες για τη star!

Μπορεί ως μέλος των θρυλικών Spice Girls το σήμα κατατεθέν της να ήταν τα πολύ κοντά σκούρα μαλλιά, αλλά από τότε που αποφάσισε να ασχοληθεί με την μόδα, εκτός του ότι άλλαξε δραματικά το στυλ της, προτίμησε και τις πιο μακριές κουπ, με τη βοήθεια των extension πάντα!

O λόγος για την Victoria Beckham η οποία έχει εξελιχθεί σε μεγάλη φαν του Twitter και δεν χάνει ευκαιρία να ποστάρει αστείες πόζες από την καθημερινότητά της αποδεικνύοντας αυτό που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε αν κρίνουμε και από το μονίμως σοβαρό πρόσωπό της: Ε ναι λοιπόν, η κυρία Beckham έχει χιούμορ!

Κατά τη χθεσινή της επίσκεψη λοιπόν στο κομμωτήριο, και την ώρα που απολάμβανε τις περιποιήσεις των επαγγελματιών φρόντισε να ενημερώσει τους αμέτρητους followers της για το που βρίσκεται, ενώ δεν παρέλειψε να ποστάρει και μία φωτογραφία της με πολύ πιο κοντά μαλλιά από αυτά που την έχουμε τελευταία συνηθίσει, με την προσωπική της κομμώτρια Tina Outen, να ποζάρει όλο καμάρι και χαρά πίσω από τη star!

Δεν ξέρουμε αν όντως αποφάσισε να αλλάξει το στυλ ή αν απλώς την πετύχαμε σε μία σπάνια στιγμή άνευ extension, αλλά η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη κουπ της πηγαίνει αρκετά. Όχι τίποτε άλλο, να μην μείνουν και οι ψεύτικες τούφες στα χεράκια της Harper!

Διαβάστε επίσης:

Ιδού γιατί η Victoria δε θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστές τις υπόλοιπες Spice Girls

Victoria Beckham: ήρθε η ώρα για ένα εξώφυλλο στην αμερικανική Vogue;

Victoria Beckham-Alessandra Ambrosio: Οι δύο διάσημες κυρίες βάφονται και ξυρίζονται στο... αμάξι!