Δείτε την Nicole Kidman σε διαφήμιση για βιταμίνες πιο νέα από ποτέ! (video)

Γωγώ Φούντα
Δείτε την Nicole Kidman σε διαφήμιση για βιταμίνες πιο νέα από ποτέ! (video)

Mάλλον οι βιταμίνες αυτές είναι θαυματουργές!

Ως γνωστόν, η διάσημη ηθοποιός Nicole Kidman διαθέτει ένα παρουσιαστικό το οποίο αναμφισβήτητα δεν συμβαδίζει με την ηλικία της! Σίγουρα δεν είναι λίγα αυτά που έχουν ακουστεί για τις διάφορες πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει καταφύγει κατά καιρούς, τα οποία και πιστεύουμε βέβαια, αλλά η αλήθεια είναι ότι τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, η star δείχνει αρκετά νεότερη!

Δεν κάνει λοιπόν καμία εντύπωση η επιλογή της ως κεντρικό πρόσωπο σουηδικών βιταμινών μιας και εκτός από την υγιή και εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Nicole φημίζεται και για τον ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής της.

To concept της διαφήμισης λοιπόν, θέλει την Kidman σε έναν υπέροχο και καταπράσινο κήπο, να παίζει σαν μικρό παιδί γεμάτη ενέργεια φυσικά από τις βιταμίνες! Φορώντας ένα κοντό ροζ σορτσάκι, μας δείχνει τα καλλίγραμμα και ατελείωτα πόδια της, μοιάζοντας κυρολεκτικά με μοντέλο! Δεν ξέρουμε αν τελικά οι συγκεκριμένες βιταμίνες είναι θαυματουργές, αλλά η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να μην την έχει αγγίξει ο χρόνος!

Διαβάστε επίσης:

Όταν οι σημερινές stars υποδύονται τα μεγαλύτερα style icons

Oscars 2013: δείτε τα φορέματα των διάσημων κυριών που κάπου έχουμε ξαναδεί

Ποια θα είναι η επίτιμος κριτής του Φεστιβάλ των Καννών;