Προβλήματα στον παράδεισο: O Ben Affleck έχει ακόμα επαφές με την Jennifer Lopez;

Γωγώ Φούντα
Προβλήματα στον παράδεισο: O Ben Affleck έχει ακόμα επαφές με την Jennifer Lopez;

Άραγε η σύζυγος Jennifer Garner τι γνώμη έχει;

Μπορεί να είναι ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάντα μεταξύ τους είναι τέλεια και πως η σχέση τους είναι βγαλμένη από παραμύθια!

Ο λόγος για τον Ben Affleck και τη σύζυγό του Jennifer Garner, οι οποίοι σύμφωνα με πρόσφατα δημοσίευματα δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες του έγγαμου βίου τους! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Garner δεν έχει καθόλου εμπιστοσύνη στο σύζυγό της και μάλιστα ενόψει της απουσίας της για αρκετό διάστημα από το σπίτι λόγω γυρισμάτων, μαζί με τα τρία τους παιδιά, την έχουν ζώσει τα φίδια!

Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει: «Η Jennifer δεν εμπιστεύεται τον Ben και ανησυχεί που θα τον αφήσει ολομόναχο να κάνει ότι θέλει. Μάλιστα τελευταία ανακάλυψε ότι έχει ακόμα επαφές με την Jennifer Lopez! Εκτός όλων αυτών, είναι ακόμα επιρρεπής στο ποτό με αποτέλεσμα κάθε φορά που βγαίνει με τους φίλους του να μεθάει ενώ ένα μόνιμο πρόβλημά τους είναι ότι θεωρεί ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο η δουλειά από την οικογένειά του».

Λίγο υπερβολικά μας ακούγονται όλα αυτά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Αναμένουμε εξελίξεις...

Διαβάστε επίσης:

Η JLo μιλάει για τον πρώην της: «Χαίρομαι πολύ για τον Ben»

Ben Affleck: «Ακόμα μου αρέσει η Jennifer Lopez»

Η Jennifer Lopez δεν λέει να βάλει μυαλό (και ρούχα)