H οικογένεια της Kim Kardashian μισεί τον Kanye West;

Γωγώ Φούντα
H οικογένεια της Kim Kardashian μισεί τον Kanye West;

Kαι όχι άδικα αν λάβουμε υπόψιν τα γεγονότα...

Μπορεί πριν περίπου ένα χρόνο, όταν και έγινε γνωστή η σχέση της Kim Kardashian και του Kanye West πολλοί να έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα ο οποίος υπήρχε πολύ πριν χωρίσει Kim από τον τότε σύζυγό της Kris Humpries, αλλά όπως όλα δείχνουν η σχέση του διάσημου ζευγαριού, όχι μόνο ονειρεμένη δεν είναι, αλλά ούτε καν... σχέση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η big mama, Kris Jenner δεν θέλει να βλέπει τον West ούτε ζωγραφιστό! Αφενός είναι έξαλλη που έχει παρατήσει την κόρη της με την κοιλιά στο στόμα και έχει γίνει σχεδόν μόνιμος κάτοικος Παρισίου, και αφετέρου δεν της αρέσει καθόλου η συμπεριφορά του ράπερ απέναντι στους paparazzi, οι οποίοι, κακά τα ψέματα είναι και αυτοί που έκαναν τους Kardashians μεγάλους stars.

Eπιπλέον, θεωρεί ότι ο Kanye φέρεται στην κόρη της λες και είναι... υπάλληλός του, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν άφησε την εγκυμονούσα Kim να σπρώξει την βαριά πόρτα πολυκατάστηματος στο Παρίσι, ενώ ο ίδιος απλά την κοιτούσε καμαρωτός με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την αναισθησία του!

Άλλη πηγή, υποστηρίζει ότι το διάσημο ζευγάρι δεν πρόκειται να μείνει μαζί για πολύ ακόμα ενώ οι περισσότεροι προβλέπουν ότι μετά τη γέννηση του μωρού ο Kanye θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Όπως υποστηρίζουν άλλωστε, από τότε που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Kim, ο West βρίσκεται μονίμως στο Παρίσι όπου και ετοιμάζει το νέο του δίσκο. ΟΙ ΗΠΑ δεν έχουν studio για τα μέτρα σου Kanye;

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι φωτογραφίες της Kim Kardashian απ' τη Μύκονο

Στυλιστικός πανικός: Η Kim Kardashian αγχώνεται για το outfit που θα φορέσει την μέρα της γέννας!

Ποιο μεγαθήριο της μόδας στηρίζει το φλοράλ φόρεμα της Kim Kardashian στο MET Gala;