Εurovision 2013: Aυτές είναι οι πιο σέξι παρουσίες του φετινού διαγωνισμού!

Γωγώ Φούντα
Εurovision 2013: Aυτές είναι οι πιο σέξι παρουσίες του φετινού διαγωνισμού!

Γιατί δεν είναι απλά ένας διαγωνισμός τραγουδιού

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τέτοια εποχή τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Eurovision η οποία διεξάγεται στη Σουηδία. Και μπορεί για κάποιους να είναι ένα απλό πανηγυράκι, που ποτέ δεν καταλάβαμε που είναι το κακό με αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μία άψογη αφορμή για μάζωξη στο σπίτι, πίτσα και μπύρες.

Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι η Ελλάδα πέρασε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα, που από μόνο του είναι κίνητρο για να τον παρακολουθήσουμε, οι απίστευτες σκηνικές παρουσίες των περισσότερων συμμετοχών, οι οποίες αγγίζουν τα όρια του κιτς αλλά και τα... ιδιαίτερα ευρήματα που παρακολουθούμε τόσα χρόνια, είναι η τέλεια αφορμή για να περάσουμε ευχάριστα και κυρίως ανέξοδα την ώρα μας!

Και επειδή Eurovision χωρίς σέξι παρουσίες είναι φαγητό χωρίς αλάτι, συγκεντρώσαμε τα «μοντέλα» του φετινού διαγωνισμού έτσι για να ξέρετε που θα επικεντρωθείτε το βράδυ του Σαββάτου. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι ο δικός μας Ηλίας Κόζας αναδείχθηκε σε σχετική ψηφοφορία ο πιο σέξι άντρας συμμετέχων! Τουλάχιστον έχουμε μία σίγουρη πρωτιά...

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη Μπόκοτα: «Μου λένε ότι δεν μπορούν να δουν τη Eurovision χωρίς εμένα»

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια του ημιτελικού της Eurovision όπως τις τράβηξε η Δέσποινα Ολυμπίου!

Τι θα κάνει ο Jean Paul Gaultier στη Eurovision;