Σε ποια star ανήκουν αυτά τα... όχι και τόσο γυμνασμένα οπίσθια;

Γωγώ Φούντα
Σε ποια star ανήκουν αυτά τα... όχι και τόσο γυμνασμένα οπίσθια;

Τι την φοράς τη διαφάνεια καλή μου αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις;

To να είσαι διάσημος και πλούσιος η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά θετικά αλλά έχει και κάποια αρνητικά τα οποία όταν οι δαιμόνιοι φωτογράφοι τα εντοπίσουν κάνουν κυριολεκτικά πάρτι!

Κάτι τέτοιο λοιπόν έκαναν και στην περίπτωση της διάσημης ηθοποιού Jennifer Morrison η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Billboards Music Awards και σαν κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της, ήταν απαστράπτουσα, ή τουλάχιστον προσπάθησε!

Ωστόσο, φαίνεται ότι η 34χρονη ηθοποιός δεν έχει και πολλή αυτογνωσία με αποτέλεσμα να φορέσει ένα μαύρο καρμάκι με ασορτί διαφάνεια που κάλυπτε τους μηρούς και τα πόδια της, δυστυχώς ανεπιτυχώς! Βλέπετε, ο φωτογραφικός φακός επικεντρώθηκε στα χαλαρά και γεμάτα κυτταρίτιδα οπίσθια της Jennifer τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Δεν είναι ότι έχουμε κάτι με την κυτταρίτιδα ούτε γενικότερα με τις ατέλειες, το αντίθετο μάλιστα, αλλά βρε κούκλα μου, όταν ξέρεις ότι θα σε δουν εκατομμύρια άνθρωποι, φροντίζεις να φορέσεις έστω κάτι που θα σου πηγαίνει και δεν θα σε εκθέτει ανεπανόρθωτα! Γιατί καλώς ή κακώς, στην βιομηχανία του Hollywood η εικόνα είναι το παν...

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως, υπήρξε ένας από τους πιο hot ηθοποιούς του Hollywood: Τι συνέβη στον Keanu Reeves;

Πόδια σοκαριστικά αδύνατα: Σε ποια διάσημη κυρία ανήκουν;

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Χώρισαν οριστικά;