Ποιος σέξι star πραγματοποίησε αυτή την... ανεκδιήγητη εμφάνιση;

Γωγώ Φούντα
Ποιος σέξι star πραγματοποίησε αυτή την... ανεκδιήγητη εμφάνιση;

Γιατί βρε αγόρι μου το έκανες αυτό;

Καμιά φορά, ακόμα και οι σέξι και ωραίοι έχουν τις κακές τους στιγμές με αποτέλεσμα να πραγματοποιούν εμφανίσεις τις οποίες στη συνέχεια απλά θα ήθελαν να κλείσουν στο... χρονοντούλαπο! Μία τέτοια εμφάνιση λοιπόν έκανε και το απόλυτο sex symbol του Hollywood αυτή τη στιγμή, Bradley Cooper!

Ο Cooper λοιπόν, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της πολυαναμένονης τρίτης συνέχειας του Hangover παρουσία σύσσωμου του... τρελούτσικου καστ! Και ενώ συνήθως την παράσταση κλέβει ο Zach Galifianakis με τις ιδιαίτερες στυλιστικές του προτιμήσεις και την πληθωρική του παρουσία, αυτή τη φορά ο Bradley έγινε το επίκεντρο και δυστυχώς όχι για καλό λόγο!

Ο Bradley λοιπόν, για άγνωστη και σκοτεινή αιτία, επέλεξε να φορέσει ένα... κεραμιδί κοστούμι ενώ χτένισε τα μαλλάκια του σε στιλ... κουρτίνας προφανώς για να μην πέφτουν μπροστά στα μάτια του! Υποθέτουμε ότι προσπάθησε να κάνει fashion statement αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ανακηρυχθεί επάξια, η πιο αστεία παρουσία της βραδιάς! Τα ξένα μέσα δε, τον χαρακτήρισαν παρανοικό δολοφόνο, άποψη την οποία δεν υιοθετούμε γιατί ξέρουμε πόσο να τον αγαπάτε.

Βέβαια και με πρίγκιπα δεν μοιάζει! Να τα λέμε κι αυτά...

Διαβάστε επίσης:

O Bradley Cooper είναι ο καλύτερος φίλος του κόσμου και ιδού ο λόγος!

Stars και ανασφάλεια: Ποια σημερινά sex symbols ήταν τα... σπασικλάκια του σχολείου;

Ο Bradley Cooper κάνει μιζανπλί!