O Μatthew Perry από τα Φιλαράκια αποκαλύπτει: «Ήμουν ένας άρρωστος άνθρωπος» (video)

Γωγώ Φούντα
O Μatthew Perry από τα Φιλαράκια αποκαλύπτει: «Ήμουν ένας άρρωστος άνθρωπος» (video)

Ο «Chandler» μιλάει για πρώτη φορά για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τις ουσίες...

Μπορεί να άφησε ιστορία ως Chandler Bing στη θρυλική αμερικάνικη σειρά Friends, η οποία φυσικά μετέτρεψε τους πρωταγωνιστές της σε μεγάλα αστέρια εν μία νυκτί, και μπορεί ο ρόλος του να ήταν αυτός ενός ημιαποτυχημένου αλλά σχετικά αισιόδοξου τύπου, που αν μας ρωτάτε είναι μακράν ο πιο ανθρώπινος και καθημερινός χαρακτήρας της σειράς, αλλά ο ίδιος φαίνεται ότι την περίοδο της απόλυτης διασημότητας και επιτυχίας, στην προσωπική του ζωή ζούσε κυριολεκτικά ένα δράμα!

Ο Matthew Perry λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε ανοιχτά για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και τις ουσίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της χρυσής δεκαετίας που τα Friends μεσουρανούσαν, λέγοντας πως έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου οι συμπρωταγωνιστές του να μην αντιληφθούν το παραμικρό.

«Ήμουν πολύ καλός στο να κρύβω τα προβλήματά μου από τους άλλους, αλλά στο τέλος όλοι ανησυχούσαν. Ήμουν εξαρτημένος από το αλκοόλ αλλά και από διάφορες οπιούχες ουσίες. Ήμουν ένας άρρωστος άνθρωπος και πλέον δυσκολεύομαι ακόμα και να κοιτάξω τις φωτογραφίες μου από εκείνη την περίοδο. Το μεγαλύτερο σοκ βέβαια είναι να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα αφού βγεις από την αποτοξίνωση. Θυμάμαι ακόμα ότι ο κόσμος με πλησίαζε ακόμα και σε μπαρ και μου έλεγε επιτακτικά ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτά τα πράγματα στον εαυτό μου», λέει ο διάσημος ηθοποιός.

Έκλεισε τη συνέντευξή του με ένα αστείο σχετικά με την πρόσφατη βράβευσή του για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ: «Είμαστε οι πρωταθλητές της απεξάρτησης! Πλέον είμαι ένας βραβευμένος αλκοολικός»!

Διαβάστε ακόμη:

Άντα Λιβιτσάνου: Αποκαλύπτει την άγνωστη μάχη της με τον καρκίνο!

Με την κοιλιά στο στόμα η Penelope Cruz για βόλτα στη Μαδρίτη!

H Christina Aguilera αποκάλυψε το μυστικό της σιλουέτας της!