Ποιος star έβαλε σκοπό ζωής να κάνει τον Robert Pattinson να διαγράψει την Kristen;

Γωγώ Φούντα
Ποιος star έβαλε σκοπό ζωής να κάνει τον Robert Pattinson να διαγράψει την Kristen;

Και αν κρίνουμε από τον πρότερο βίο του θα τα καταφέρει!

Ως γνωστόν εδώ και λίγες εβδομάδες το διάσημο ζεύγος Robert Pattinson-Kristen Stewart είναι χώρια και όπως όλα δείχνουν είναι μάλλον οριστικό! Και ενω ο Rob είναι αυτός που είπε το τέλος και πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα την Kristen, εκείνη φαίνεται να έχει πάρει πολύ ελαφριά το χωρισμό τους καθώς κάθε βράδυ αλωνίζει στα εστιατόρια και τα bar με μια στρατιά φίλες.

Ο Pattinson από την άλλη, σαν ευαίσθητο και συναισθηματικό αγόρι που είναι, τα έχει βάψει κυριολεκτικά μαύρα, έχει γίνει σκιά του εαυτού και μέρα νύχτα κλαίει την μοίρα του! Ε λοιπόν, επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν είναι το λιγότερο δραστικά, ανέλαβε δράση ο απόλυτος μοντελάκιας του Hollywood, Leonardo Di Caprio!

Στόχος του είναι η αναστήλωση του νεαρού συναδέλφου του και φυσικά η ολική διαγραφή της Kristen από το μυαλό του! Μάλιστα, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον των δύο star, ο Leo κάλεσε τον Robert στο Miami για να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μάλιστα, λέγεται ότι έγινε έξαλλος όταν έμαθε ότι ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός έδωσε όρκο αγαμίας για ένα χρόνο, κάτι για το οποίο τον επέπληξε αυστηρά!

Δεν ξέρουμε αν τελικά ο Pattinson θα δεχτεί την πρόσκληση του Καζανόβα Di Caprio, αλλά αν τελικά πει ναι, η Kristen δεν τον ξαναβλέπει ούτε στα πιο τρελά της όνειρα!

Διαβάστε επίσης:

Είναι οριστικό: δείτε τον Robert Pattinson να τα μαζεύει από το σπίτι της Kristen Stewart (φωτός)

Ποιος star κυκλοφορεί έτσι και τρομάζει κόσμο;

Ο Leonardo DiCaprio καλοπερνάει στις Κάννες