Άτυχα τέκνα: Ποια διάσημα παιδιά έχουν κληρονομήσει τα... όχι και τόσο κολακευτικά χαρακτηριστικά των γονιών τους;

Γωγώ Φούντα
Άτυχα τέκνα: Ποια διάσημα παιδιά έχουν κληρονομήσει τα... όχι και τόσο κολακευτικά χαρακτηριστικά των γονιών τους;

Όταν το DNA παίζει περίεργα... παιχνίδια!

Οι απανταχού celebrities είναι διάσημοι, ταλαντούχοι και λαμπεροί! Είναι δεν είναι όμορφοι, κάποιοι από αυτούς βέβαια διαθέτουν κάλλος που κόβει την ανάσα, αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία διότι με τόσους επαγγελματίες στο πλευρό τους μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να μετατραπούν από ασχημόπαπα σε... κύκνους!

Είναι βέβαια και κάποιες φορές, που τα αξιολάτρευτα κατά τ' άλλα τέκνα τους, στέκονται ολίγον άτυχα με αποτέλεσμα ενώ οι γονείς τους είναι σέξι και εντυπωσιακοί, ή έστω ο ένας, εκείνα τα δύστυχα κληρονομούν μόνο τα άσχημα χαρακτηριστικά τους ή μοιάζουν αποκλειστικά στο λιγότερο όμορφο γονέα!

Για παράδειγμα, θα περίμενε κανείς οι κόρες του Bruce Willis και της Demi Moore να είναι τουλάχιστον καλλονές. Έλα όμως που όλες τους υποφέρουν από... προγναθισμός και το μόνο σέξι που έχουν κληρονομήσει είναι τα πόδια της μαμάς τους.

Δείτε την gallery παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Πριν προλάβετε να εκραγείτε, σας ενημερώνουμε ότι το θέμα γίνεται καθαρά χιουμοριστικά, σε καμία περίπτωση δεν αποκαλούμε άσχημα μικρά παιδιά και πως αν κρίνουμε από τους γονείς τους, μάλλον μεγαλώνοντας θα αποκτήσουν την εντυπωσιακή τους εμφάνιση!

Διαβάστε ακόμη:

«Θέλω να βγάζω το μπλουζάκι και να δείχνω σαν κτήνος».Τελικά τα κατάφερε. Ποιος είναι;

Ποια είναι τα μυστικά μακιγιάζ της Katy Perry που τη μεταμορφώνουν όταν βάφεται;

Ο Cristiano Ronaldo και οι φωτογραφίες που φούντωσαν τις gay φήμες