Ποια είναι τα μυστικά μακιγιάζ της Katy Perry που τη μεταμορφώνουν όταν βάφεται;

Ποια είναι τα μυστικά μακιγιάζ της Katy Perry που τη μεταμορφώνουν όταν βάφεται;

Το διάσημο κορίτσι ξέρει καλύτερα από την κάθε μία πώς να βάφεται και το αποκαλύπτει.

H Katy Perry δεν είναι από τα κορίτσια που υποστηρίζουν τη φυσική ομορφιά. Μακριά εβένινα μαλλιά, έντονο μακιγιάζ και αλλαγή στυλ όπως αλλάζουμε οι περισσότερες αναπτήρες. Τι κρύβεται όμως πίσω από ένα τόσο περιποιημένο look και πόση προσπάθεια χρειάζεται από μία star για να πετύχει το αποτέλεσμα των φωτογραφιών που θαυμάζουμε στο διαδίκτυο;

Το διάσημο κορίτσι όταν ήταν μικρό είχε βάψει τα μαλλιά του πλατινέ και κόντεψαν να του μείνουν στο χέρι. Αγόρασε μαύρη βαφή κι από τότε τα έχει διατηρήσει στο κλασσικό σήμα κατατεθέν της.

"Το δέρμα μου δεν είναι καλό, καθόλου μάλιστα. Αυτό που κάνω είναι να προσέχω πολύ το πώς το βάφω και να βάφω σχεδόν κάθε σημάδι ξεχωριστά. Τα φρύδια και τα μάτια δημιουργούν μία κορνίζα στο πρόσωπο οπότε εκεί δίνω τη μεγαλύτερη σημασία. Πολλές φορές συμπληρώνω τα φρύδια μου μόνη μου με το μολύβι για να είμαι σίγουρη πως θα είναι στην εντέλεια. Τα χείλη μου είναι εντάξει, δεν έχω πρόβλημα, αν είναι όλα τα άλλα στη θέση τους τότε ούτε που το σκέφτομαι να τα βάψω κάτι ιδιαίτερο", δήλωσε η Katy αποκαλύπτοντας τα μικρά καθημερινά της μυστικά.

Kαι αν αυτό δεν ήταν αρκετό για εσάς, η Katy αποφάσισε να δείξει βήμα προς βήμα την μεταμόρφωσή της με την βοήθεια του «μαγικού» μακιγιάζ, σε όλες τις αναγνώστριες της Vogue. Δείτε όλες τις φωτογραφίες της μεταμόρφωσης στην photo gallery!

Διαβάστε επίσης:

Kate Upton: για πρώτη φορά στην αμερικάνικη Vogue

Carolyn Murphy: στα 39 της χρόνια προσγειώθηκε εντυπωσιακά στην Vogue Ταϋλάνδης

Gisele: η ιέρεια της ομορφιάς ανοίγει το καλοκαίρι της ιταλικής Vogue