Mad VMA 2013: Η Ελισάβετ Σπανού ξύρισε το κεφάλι της!

Mad VMA 2013: Η Ελισάβετ Σπανού ξύρισε το κεφάλι της!

Μια έκπληξη περίμενε κοινό και φωτογράφους χτες στο κόκκινο χαλί των βραβείων του Mad.

Την έχουμε συνηθίσει σε ιδιαίτερες αλλαγές που πάντα κάνουν εντύπωση και τραβούν τα βλέμματα και όλοι ξέρουμε πια την αγάπη της για τα τατουάζ, καθώς δεν είναι λίγα αυτά που κοσμούν το σώμα της. Χτες το βράδυ όμως στα Mad VMA η Ελισάβετ Σπανού κατάφερε να μας αφήσει πάλι με το στόμα ανοιχτό, παρουσιάζοντας ένα νέο look που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων με ένα αποκαλυπτικό λευκό σακάκι και... με ξυρισμένο κεφάλι!

Όχι ολόκληρο, ευτυχώς, αλλά από την αριστερή εσωτερική πλευρά του κεφαλιού της, αναδεικνύοντάς το με μια σφιχτή, εντυπωσιακή κοτσίδα. Σίγουρα μια τολμηρή αλλαγή στο στυλ της, την οποία επικροτούμε, καθώς πρόκειται για μια παλιά τάση που φαίνεται να κάνει comeback φέτος και σίγουρα δίνει έξτρα πόντους στυλ στις γυναίκες που ξέρουν να την «φοράνε».

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν η Ελισάβετ άλλαξε το look της αποκλειστικά για τα βραβεία ή για να κάνει τον κόσμο να σταματήσει επιτέλους να συζητάει για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτήν. Όπως και να χει, σίγουρα κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της! Εσάς, σας αρέσει;

Διαβάστε επίσης:

Mad VMA 2013 red carpet: O φακός του Queen ήταν εκεί και σας τα αποκαλύπτει όλα!

Ελισάβετ Σπανού-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η παρ' ολίγον σχέση!

Ελισάβετ Σπανού & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μόλις χώρισαν