Νάτο πάλι: Ποια διάσημη ηθοποιός κυκλοφόρησε, και αυτή, χωρίς σουτιέν;

Γωγώ Φούντα
Νάτο πάλι: Ποια διάσημη ηθοποιός κυκλοφόρησε, και αυτή, χωρίς σουτιέν;

Τελικά το να φοράς σουτιέν είναι πολύ... μπανάλ!

Θυμάστε το σήριαλ Charmed που προβαλλόταν όταν ήμασταν έφηβες και περιέγραφε τις περιπέτειες τριών αδερφών με μαγικές ικανότητες οι οποίες φυσικά μάχονταν εναντίον σκοτεινών δυνάμεων μαύρης μαγείας; Το σήριαλ τέλειωσε, εμείς μεγαλώσαμε και οι τρεις πρωταγωνίστριες πια τράβηξαν το δρόμο τους.

Μία από αυτές λοιπόν, και κατά την ταπεινή μας άποψη και πιο όμορφη από τις τρεις, η Alyssa Milano, συνεχίζει την λαμπρή τηλεοπτική της πορεία καθώς πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης, και φυσικά παραμένει υπέρλαμπρη και fit παρά το γεγονός ότι πλέον είναι μία περήφανη και σέξι 40άρα.

Είπε λοιπόν, εφόσον όλα είναι στη θέση τους ακόμα, να το τολμήσει και να το... ξεχάσει το σουτιέν! Κυκλοφόρησε λοιπόν στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα υπέροχο πορτοκαλί, εφαρμοστό φόρεμα και τις... θηλές της να διαγράφονται αγέρωχα κάτω από το πανάκριβο, είμαστε σίγουροι ρούχο της!

Ακόμη μία star προστέθηκε στην τεράστια λίστα εκείνων που πια έχουν καταργήσει εντελώς το σουτιέν! Και να σκεφτεί κανείς ότι οι εταιρείες εσωρούχων πονοκεφαλιάζουν κάθε χρόνο για τα νέα τους σχέδια!

Διαβάστε ακόμη:

Sharon Stone: η διάσημη ηθοποιός δε φοράει ποτέ σουτιέν και εμάς μας βγαίνουν τα μάτια έξω (φωτός)

«Το τέλειο σουτιέν» μέσα από ένα short film

Σκάνδαλο: Η Kate Moss χρησιμοποιεί ντουμπλέρ στις φωτογραφήσεις(η οποία θα μπορούσε να είναι κόρη της)