«Το τέλειο σουτιέν» μέσα από ένα short film

«Το τέλειο σουτιέν» μέσα από ένα short film

Sexy και chic συνδυάζονται σε μία ιστορία γοητείας και αποπλάνησης

Το supermodel Barbara Palvin πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία που έχει ως βασικό concept την μοναδικότητα και χαρακτηριστικά την γοητεία και την αποπλάνηση. Τα Intimissimi επιστρέφουν στην μικρή οθόνη, στα πλαίσια του project The Perfect Bra, με ένα short film- φόρο τιμής στη δυνατότητα της κάθε γυναίκας να επιλέξει το τέλειο μέγεθος, με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Το μοντέλο, κινείται ανάμεσα στα δωμάτια του φανταστικού Hotel Intimissimi ενώ, το κάθε δωμάτιο, συμβολίζει τα διαφορετικά μεγέθη cups.

Επειδή κάθε γυναίκα είναι μοναδική, είναι δύσκολο πολλές φορές να βρεθούν τα εσώρουχα που θα καλύψουν τις ανάγκες αλλά και τα γούστα όλων. Ειδικά σε ένα είδος όπως το σουτιέν, η κάλυψη αναγκών της κάθε γυναίκας είναι μία ξεχωριστή περίπτωση. Το underwear brand της κομψότητας και των sexy lingerie συλλογών, Intimissimi καταφέρνει να καλύψει τις ανάγκες όλων μας, προσφέροντας 14 διαφορετικά μοντέλα σουτιέν και 15 διαφορετικούς συνδυασμούς μεγεθών και cups, σχεδιασμένων με την σκέψη της κάθε μίας ξεχωριστά. Η κάθε μία δεν έχει απλώς ένα «μέγεθος», αλλά «το δικό της μέγεθος», που εφαρμόζει τέλεια και εκφράζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Σκηνοθέτης του μοναδικού film είναι ο Matthias Zentner και κυρίαρχη, σε όλα τα πλάνα, είναι η αντίθεση black&white μέσα στα δωμάτια του design ξενοδοχείου με ονόματα με νούμερα 75C, 80A, 80B. Ζητούμενο της πρωταγωνίστριας, αλλά και την κάθε γυναίκας, είναι το κλειδί που ανοίγει το δικό της δωμάτιο- όπως, ακριβώς, συμβαίνει και με το τέλειο μέγεθος.

Το film θα προβληθεί στη χώρα μας, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ στο YouTube θα λανσαριστεί ένα custom Intimissimi Channel, όπου το spot θα κυριαρχεί, αλλά και ένα microsite,που ενημερώνει και βοηθάει την κάθε γυναίκα να επιλέξει το τέλειο, για την ίδια, σουτιέν.