Θυμάστε την πιτσιρίκα του «Little Miss Sunshine», Abigail Breslin; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα!

Γωγώ Φούντα
Θυμάστε την πιτσιρίκα του «Little Miss Sunshine», Abigail Breslin; Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα!

Καμιά φορά μεγαλώνοντας τα λάθη γίνονται μεγαλύτερα!

Στο μακρινό, ή όχι και τόσο, 2006 μία γλυκιά πιτσιρίκα είχε ταράξει τα ήρεμα, λέμε τώρα, νερά του Hollywood με το ταλέντο και τη φωτογένειά της, κάτι που την βοήθησε να κερδίσει ακόμα και υποψηφιότητα για Oscar!

Αναφερόμαστε στην 10χρονη τότε Abigail Breslin και την ερμηνεία της στο υπέροχο Little Miss Sunshine, η οποία την είχε μετατρέψει σε huge star εν μία νυκτί! Όπως όμως είναι φυσικό τα χρόνια πέρασαν και πλέον η Abigail είναι μία 17χρονη νεαρή γυναίκα η οποία μάλλον... απογοήτευσε με την τελευταία της εμφάνιση!

Σε event που έγινε λοιπόν στο Los Angeles, το πρώην παιδί θαύμα εμφανίστηκε με... κρεπαρισμένη πλατινέ και υπέρ του δέοντως πλούσια κόμη, η οποία μάλιστα έπεφτε μπροστά στο πρόσωπό της, με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά της να διακρίνονται με δυσκολία, και με ντύσιμο το οποίο προφανώς και δεν ταίριαζε σε ένα φρέσκο 17χρονο κορίτσι.

Τελικά μάλλον η κατάρα που κυνηγάει τα παιδιά-θαύματα δεν έχει να κάνει μόνο με την καριέρα! Ή η Abigail έχει άσχετους στο πλευρό της! 'Οπως και νά' χει, η αλλαγή επιβάλλεται...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τον Αλέκο Συσσοβίτη, μόλις 20 ετών barman στη Μύκονο

Ποιος διεθνούς φήμης εργένης θα γίνει πατέρας -με την γυναίκα του κολλητού του;!

Kristen Stewart προς φωτογράφο: «Δεν αξίζεις να αναπνέεις τον ίδιο αέρα με μένα»!(video)