Ποιος άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες δεν λέει να κόψει το φαγητό;

Γωγώ Φούντα
Ποιος άντρας που θέλουν όλες οι γυναίκες δεν λέει να κόψει το φαγητό;

Σαν να πλαδάρεψες λιγάκι ε;

Mπορεί να είναι διάσημος, όχι τόσο για τις υποκριτικές του ικανότητες αλλά κυρίως για το σέξι παρουσιαστικό και το γραμμωμένο του κορμί, αλλά όπως φαίνεται, ακόμα και οι superfit stars κάποιες περιόδους κάνουν ένα μικρό... μπυροκοίλι!

Ο λόγος για τον Channing Tatum τον οποίο ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, Jupiter Ascending, όπου και συμπρωταγωνιστεί με την Mila Kunis. Κρίνοντας από την εμφάνισή του αλλά και τον τίτλο, πρόκειται για φιλμ επιστημονικής φαντασίας, με τον Tatum να υποδύεται έναν σκληροπυρηνικό πρώην στρατιωτικό!

Για τις ανάγκες του ρόλου, ο διάσημος ηθοποιός, εκτός του ότι αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά του κατάξανθα, φόρεσε ψεύτικα αυτιά και πέρασε και μία στρώση eye lliner! Aυτό βέβαια που κίνησε την περιέργεια, ήταν η κοιλιά που ξεπρόβαλε κάτω από το γιλέκο του, εκεί που κάποτε βρίσκονταν... κοιλιακοί!

Μάλλον ο Channing έφαγε κάτι παραπάνω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συζύγου του! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι ακόμα και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι έχει πάθος με το φαγητό και ανά τακτά χρονικά διατήματα, τις κάνει τις... γουρουνιές του! Όπως και να' χει, εκτός του ότι παραμένει σέξι, έχουμε να του πούμε ότι άντρας με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το πανέμορφο μωρό των Channing Tatum & Jenna Dewan! (photo)

Ποιος σέξι star είπε ότι κατά βάθος θα είναι πάντα ένα χοντρό παιδί;

Ποιος σέξι ηθοποιός είπε ότι ευχαρίστως θα έκανε sex με τον George Clooney;