Σε ποιο περιοδικό θέλει να κάνει με το ζόρι εξώφυλλο την κόρη του ο Kanye αλλά... «τρώει πόρτα»;

Σε ποιο περιοδικό θέλει να κάνει με το ζόρι εξώφυλλο την κόρη του ο Kanye αλλά... «τρώει πόρτα»;

Η αρχισυντάκτρια αρνείται πεισματικά. Θα την πείσει ο Kanye;

Ο Kanye West έχει ξετρελαθεί τελείως με την κορούλα του North. Αυτό το γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες πια. Τα κουτσομπολίστικα περιοδικά στο εξωτερικό έχουν λυσσάξει να βγάλουν εξώφυλλο την κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, αλλά φυσικά οι δύο γονείς είναι αρνητικοί. Ο λόγος; Δε θέλουν να φιγουράρει το μωράκι τους σε παπαρατσίστικα περιοδικά.


Μια Vogue όμως δεν τους χαλάει. Λέγεται ότι ο Kanye επιθυμεί διακαώς να φωτογραφηθεί η κόρη του για την αμερικάνικη Vogue. Αυτό θέλει να είναι το πρώτο της εξώφυλλο. Ο γνωστός ράπερ, λοιπόν, προσπαθεί εδώ και καιρό να πείσει την φίλη του και αρχισυντάκτρια Anna Wintour, να δεχτεί την πρότασή του. Μάταια όμως! Η Anna είναι κάθετη. Δεν υπάρχει περίπτωση να φιγουράρει η Kim Kardashian σε εξώφυλλο της Vogue. Είναι γνωστή εξάλλου η αντιπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό της.


Ο Kanye όμως δεν το βάζει εύκολα κάτω. Προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, τονίζοντάς της διαρκώς τα υπέρογκα ποσά που θα εισπράξει από τις πωλήσεις. Για να δούμε. Θα την πείσει τελικά; Να δούμε την Kim στο εξώφυλλο της Vogue και τι στον κόσμο. Θα κλάψει και ο κάθε πικραμένος...

Διαβάστε ακόμα

Νέο σκάνδαλο στους Kardashians: Μοντέλο υποστηρίζει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου γιου της Kourtney!

Kim Kardashian-Kanye West: Πού θα δημοσιεύσουν την φωτο του μωρού τους

Kim Kardashian- Kanye West: μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο τους