Ποιος star έγινε... τούμπανο στα γεράματα;

Γωγώ Φούντα
Ποιος star έγινε... τούμπανο στα γεράματα;

Μήπως πάσχει από... κρίση ηλικίας;

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια και καλά δεν τον λες! Παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει από τα μεγαλύτερα είδωλα του κινηματογράφου και φυσικά από τους πιο σέξι άντρες, με τον καιρό κατάφερε το ακατόρθωτο: Να κάνει ακόμα και το γυναικείο φύλο να τον αντιπαθήσει, και όχι άδικα!

Ο λόγος για τον Mel Gibson ο οποίος επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά, έπειτα από τα προβλήματα με τον αλκοολισμό, τους ξυλοδαρμούς και την άκρως ρατσιστική συμπεριφορά και δηλώσεις, ότι έχει χάσει το μυαλό του για τα καλά πλέον!

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε λοιπόν τον star με αθλητική περιβολή στους δρόμους του Los Angeles με τα... μπράτσα του να βγάζουν μάτι, καθώς θύμιζαν τις παλιές καλές εποχές του Sylvester Stallone! Ο λόγος για τον οποίο ο Gibson προχώρησε σε extreme makeover στα γεράματα παραμένει άγνωστος αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το έκανε για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία Εxpendables 3.

Πάντως απ' ότι φαίνεται, τα φαρμακάκια του τα έχει πάρει ο Mel! Αν συνεχίσει έτσι δεν τον βλέπουμε να τη βγάζει για πολύ ακόμα...

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μωρού της Kim Kardashian (φωτός)

Χαμόγελο που... τρομάζει: Ποια ζάμπλουτη star γέμισε το στόμα της χρυσάφι;

Wentworth Μiller: «Ναι, είμαι gay»