Ποιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood βρίσκεται ένα βήμα πριν το χωρισμό έπειτα από 14 χρόνια γάμου;

Γωγώ Φούντα
Ποιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood βρίσκεται ένα βήμα πριν το χωρισμό έπειτα από 14 χρόνια γάμου;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες περί χωρισμού

Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι διάσημος, πλούσιος και ωραίος, όλοι πέφτουν να σε φάνε, που θα έλεγαν και οι παλαιότεροι! Ειδικά σε περιπτώσεις ζηλευτών ζευγαριών, τα έντυπα κάθε μέρα τους χωρίζουν ή έστω μια φορά την εβδομάδα χώνουν και ένα τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους!

Βέβαια λένε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά γι' αυτό και η συγκεκριμένη είδηση πιθανότατα να είναι και αληθινή. Σύμφωνα λοιπόν με έντυπο της Βραζιλίας, το διάσημο ζεύγος Monica Bellucci-Vincent Cassel αποφάσισε έπειτα από 14 χρόνια έγγαμου βίου να δώσει το οριστικό τέλος στη σχέση του! Θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ότι η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αλλά καλώς ή κακώς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι αντίστοιχο για τους δύο διάσημους και γοητευτικούς ηθοποιούς.

Το ζευγάρι λοιπόν τον τελευταίο χρόνο ζει μόνιμα στη Βραζιλία μαζί με τα δύο του παιδιά. Ωστόσο, λίγες μόλις μέρες πριν, η ιταλίδα σεξοβόμβα επέστρεψε στη Γαλλία μαζί με τις κόρες της αλλά χωρίς το σύζυγό της, φουντώνοντας τις φήμες για σοβαρή κρίση στο γάμο τους! Είναι άλλωστε κοινό μυστικό ότι ο Cassel δεν είναι και ο πιο ήσυχος και πιστός σύντροφος, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που του έχουν προσάψει εξωσυζυγικές σχέσεις.

Να είσαι η Monica Bellucci και να σε κερατώνουν κιόλας! Χάλασε ο κόσμος...

Διαβάστε ακόμη:

Amber Alert στο Hollywood: Εξαφανίστηκε μέλος της οικογένειας των Kardashian!

Ποια κυρία εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή στα MTV VMAs αλλά κανείς δεν της έδωσε σημασία; (photos)

Δείτε τον Σάκη Ρουβά, πιτσιρίκο και αγύμναστο όταν εμφανίστηκε πρώτη φορά με εσώρουχο