Σκάνδαλο: Η gay φωτογραφία της Hillary Clinton

Σκάνδαλο: Η gay φωτογραφία της Hillary Clinton

Δείτε τη φωτογραφία,στην οποία ερωτοτροπεί με άλλη γυναίκα

Η εφημερίδα Globe έδωσε στη δημοσιότητα το φύλλο που πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου και άναψε φωτιές στην Washington και στην κυβέρνηση. Για άλλη μια φορά τα Media κάνουν λόγο για την κρυφή ερωτική ζωή της πρώην Υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ. Hillary Clinton. Εδώ και χρόνια μέρος του Τύπου αφήνει υπονοούμενα , ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φωτογραφίζει κανονικά την Hillary ότι είναι gay και έχει εδώ και χρόνια σχέσεις με τη γραμματέα της.

Αυτή τη φορά όμως η εφημερίδα δεν περιορίζεται σε φήμες που διαδίδουν δήθεν «άνθρωποι από το στενό της κύκλο», αλλά έχει ντοκουμέντα και συγκεκριμένα φωτογραφίες. Όπως φαίνεται από το εξώφυλλο και από την μικρή επεξήγηση, η Hillary βρίσκεται σε πισίνα και ερωτοτροπεί με άγνωστη γυναίκα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Το υλικό που τώρα διέρρευσε είναι από video ασφαλείας της εποχής.

Περιμένουμε με αγωνία τις αντιδράσεις της Hillary η οποία έχει αντιμετωπίσει πολύ λάσπη στην μέχρι τώρα πολιτική της ζωή, όχι όμως φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος star σαπουνόπερας δήλωσε ότι είναι gay;

Τέσσερις λόγοι που μας κάνουν να πιστεύουμε πως ο Tom Cruise είναι γκέι

Οι 8 πιο sexy γυναίκες πολιτικοί του Κόσμου