Η Catherine Zeta -Jones καταβεβλημένη μετά το χωρισμό: Αδυνατισμένη και με τσιγάρο στο χέρι

Η Catherine Zeta -Jones καταβεβλημένη μετά το χωρισμό: Αδυνατισμένη και με τσιγάρο στο χέρι

Δεν θυμίζει σε τίποτα την λαμπερή ηθοποιό στο κόκκινο χαλί

Η Catherine Zeta -Jones φωτογραφίζεται από paparazzi μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον σύζυγό της Michael Douglas και η εμφάνισή της κόβει ανάσες. Απίστευτα αδυνατισμένη, ντυμένη στα μαύρα και με ένα τσιγάρο στο χέρι βλέπετε την ηθοποιό την στιγμή που είναι έξω από μια εκκλησία.

Η 43 χρονη Catherine Zeta- Jones εντοπίστηκε στην πόλη του Greenwich στο Κονέκτικατ και όπως φαίνεται τα 13 χρόνια γάμου αλλά και η αλλαγή που βιώνει τώρα στη ζωή της, την έχουν επηρεάσει πολύ, αν και ακόμα φοράει τη βέρα της.

Η είδηση για τον χωρισμό του λαμπερού ζευγαριού έγινε γνωστή μετά από κοινή δήλωση που δημοσιοποιήθηκε. Η απόφασή αυτή φαίνεται πως ήταν το αποτέλεσμα πολλών δύσκολων στιγμών που έζησε το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια όπως ο καρκίνος του φάρυγγα του ηθοποιού αλλά και η διπολική διαταραχή με την οποία ήρθε αντιμέτωπη η Catherine.

Παρόλαυτά ο Douglas, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας του, στο Βερολίνο είπε ότι δεν υπάρχει «κρίση» στο γάμο του και ότι βιώνουν απλά ένα « προσωρινό χωρισμό ».

Το ζευγάρι - που παντρεύτηκε το 2000 σε μια πλούσια τελετή στο Manhattan Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη- φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί, τον Απρίλιο και επισκέπτονται ειδικούς προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους.

Η Catherine φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον γάμο της. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο γάμος τους έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες. Αρχικά, ο γιος του Κάμερον Ντάγκλας φυλακίστηκε για πέντε χρόνια, για χρήση κοκαΐνης και της μεθαμφεταμίνης το 2010 . Νωρίτερα αυτό το έτος , εκείνη βρέθηκε στην κλινική για να λάβει περαιτέρω θεραπεία για την κατάστασή της ενώ τους τελευταίους μήνες έχουν απομακρυνθεί όλο και περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:

Προβληματισμένος και χωρισμένος μετά από 13 χρόνια γάμου ο Michael Douglas κάνει διακοπές στη Σαρδηνία

Catherine Zeta Jones: Καταπονημένη, σκεφτική και θλιμμένη κατά την έξοδό της από την ψυχιατρική κλινική (φωτό)