Η Miley Cyrus καταρρέει επί σκηνής με το στήθος έξω! (φωτό)

Η Miley Cyrus καταρρέει επί σκηνής με το στήθος έξω! (φωτό)

Σε κλάματα ξέσπασε η σταρ ενώ τραγουδούσε...

Aν πούμε πως η Miley Cyrus, είναι ευτυχισμένη και περνά καλά τελευταία με την επιτυχία της μάλλον θα λέμε ψέμματα. Η δόξα και το χρήμα δεν είναι πάντοτε αυτό που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να νιώσει ολοκληρωμένος.

Τα ερωτικά της πάνε χάλια και αυτό γιατί ο Liam Hemsworth μετά την προκλητική και υπό την επήρεια ποιος ξέρει τι εμφάνισή της στα πολυσυζητημένα βραβεία MTV, ακύρωσε τον αρραβώνα τους. Δεν έφτανε αυτό, μπήκε αμέσως σε σχέση με άλλη διάσημη τραγουδίστρια και δεν διστάζει να εμφανιστεί δημόσια μαζί της- ρίχνοντας και μερικά παθιασμένα φιλιά μπροστά στις κάμερες..

ad 116359438-e1379835075525

Η έρμη η Miley έδινε συναυλία στο iHeart Radio Music Festival στο Las Vegas και σύμφωνα με το Associated Press ξέσπασε σε λυγμούς ενώ ερμήνευε το τελευταίο της τραγούδι "Wrecking Ball". Δεν άντεξε και τραγουδώντας τους στίχους που πολύ μας θυμίζουν το στόρυ με τον Liam, κατέρρευσε. Δεν άργησε να συνέλθει. Εξακολουθούσε να βγάζει τη γλώσσα της αλλά χωρίς twerking και δεν μας έδειξε το δάχτυλο! Mας έδειξε όμως τον "εσωτερικό" της κόσμο αφού εμφανίστηκε με ένα δίχτυ επί σκηνής και ας το πούμε μόνο εσώρουχα τραγουδώντας το προκλητικό κομμάτι που την έβαλε σε μπελάδες με ένα μικρόφωνο σε σχήμα και όψη μπανάνας (βλ. παραπάνω)...

Η Miley είπε στο κοινό πως ξέρει πως καμιά φορά κάνει πράγματα που την βάζουν σε μπελάδες, αλλά τουλάχιστον κάνει αυτό που της λέει η καρδιά της, ενώ χρωστά την επιτυχία της κια την πρώτη θέση στα charts στο κοινό της. Χτες μόλις αναρωτιόμασταν πώς θα αντιδράσει στο "Είμαστε ερωτευμένοι" που φέρεται να δηλώνει η νέα σύντροφος του Liam, η Μεξικάνα καλλονή Eiza Gonzallez. Μάλλον η απάντηση ήρθε από μόνη της... Αχ, Miley σοβαρέψου για να μην υποφέρεις!

Διαβάστε ακόμη:

Το αντίπαλον δέος της Miley Cyrus, Eliza Gonzalez είναι κούκλα! Ήταν όμως πάντα τόσο εντυπωσιακή;

Eiza González: Αυτή είναι η αντίπαλος της Miley Cyrus

Η Miley Cyrus καστανή πια κάνει unfollow τον Liam Hemsworth στο twitter!