Ποια star δημοσίευσε φωτογραφία της την ώρα που... «τρυπιέται»; (και μάλιστα σε επίμαχο σημείο)

Ποια star δημοσίευσε φωτογραφία της την ώρα που... «τρυπιέται»; (και μάλιστα σε επίμαχο σημείο)

Μερικές στιγμές καλύτερα να τις κρατάς για τον εαυτό σου

Τον τελευταίο καιρό, οι stars εκεί στο Hollywood το έχουν παρακάνει. Δημοσιεύουν κάθε προσωπική τους στιγμή. Από τη στιγμή που ξυπνάνε... μέχρι να κοιμηθούν βγάζουν selfie photos και τις ποστάρουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε instagram και facebook.


Μία όμως κυρία ξέφυγε! Όχι δε δημοσίευσε το κατά γενική ομολογία όμορφο πρόσωπό της, ούτε τους πολυδιαφημισμένους κοιλιακούς της, αλλά τα... οπίσθια της φίλης της ενώ και οι δύο τρυπιούνται μπροστά στο φακό! Όχι, μην πάει ο νους σας στο κακό. Ουδεμία σχέση με ναρκωτικά, μιας και η Rita Ora με τη φίλη της Emily Rose, χτυπούσαν ενέσεις βιταμίνης 12.


Αυτές οι ενέσιμες βιταμίνες είναι trend, μιας και stars όπως οι: Madonna, Justin Timberlake, Katy Perry, Justin Bieber και Victoria Beckham πίνουν νερό στο όνομά τους. Οι ενέσιμες αυτές βιταμίνες βοηθούν όσους νιώθουν κόπωση ή έχουν αναιμία. Καλά κάνετε βρε κορίτσια, αλλά πραγματικά ποιος ο λόγος να δημοσιεύετε τα οπίσθιά σας στο twitter;

Μερικά πράγματα είναι καλό να τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Δε σας το έχουν μάθει αυτό; Δείτε τις hot φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.