Πώς έγιναν κολλητές η Reese Witherspoon με την Kate Winslet; Μια αστεία ιστορία

Γωγώ Φούντα
Πώς έγιναν κολλητές η Reese Witherspoon με την Kate Winslet; Μια αστεία ιστορία

H απίθανη γνωριμία των δύο star διά στόματος Reese

Δεν ξέρουμε αν οι φιλίες στο Hollywood είναι τόσο ειλικρινείς και δυνατές όσο οι δικές μας, και μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ, αλλά πραγματικά απολαμβάνουμε να βλέπουμε διάσημους ανθρώπους να είναι κολλητοί και να κάνουν όλα όσα κάνουμε εμείς με τους φίλους μας.

Μία φιλία η οποία δεν ήταν και τόσο γνωστή μέχρι πρόσφατα, είναι αυτή της Reese Witherspoon με την Kate Winslet. Οι δύο διάσημες ηθοποιοί λοιπόν, έγιναν φίλες όταν η Kate μετακόμισε στο σπίτι, ή μάλλον έπαυλη, δίπλα από αυτή της Reese. Μάλιστα, η αμερικανίδα star περιέγραψε με νοσταλγία τη στιγμή που γνωρίστηκε με την cool Αγγλίδα!

«Φανταστείτε πόσο τυχερή ήμουν, όταν η Kate Winslet μετακόμισε στη γειτονιά μου και μου χτύπησε το κουδούνι», είπε η Reese και μετέφερε τα λόγια της Kate: «Γλυκιά μου, ο Sam (Mendes) λείπει για γυρίσματα και σκέφτηκα ότι αφού τα παιδιά μας έχουν ίδια ηλικία, μπορούμε να κανονίσουμε να συναντηθούν για παιχνίδι. Α και τώρα που το θυμήθηκα, είναι σχεδόν 9 το βράδυ και δεν έχω τίποτα να πιω. Μήπως έχεις λίγο κρασί»;

Και κάπως έτσι οι δύο stars έγιναν κολλητές. Σίγουρα η πιο cool φιλία του Hollywood!

Διαβάστε ακόμη:

Είναι εμφάνιση αυτή για superstar;

Δείτε την Adele με μαλλί και look «πιάνω σφουγγαρίστρα» για ψώνια στο Λονδίνο

To... κόλπο της Kim, η επιστροφή του Ryan Gosling και ο εξαφανισμένος άντρας (μετά το σεξ)