To... κόλπο της Kim, η επιστροφή του Ryan Gosling και ο εξαφανισμένος άντρας (μετά το σεξ)

To... κόλπο της Kim, η επιστροφή του Ryan Gosling και ο εξαφανισμένος άντρας (μετά το σεξ)

Η άλλη πλευρά της επικαιρότητας, από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

Και το πάρτι των χωρισμών συνεχίζεται στο Hollywood. Οι φήμες, λοιπόν, λένε ότι ο Will Smith και η σύζυγός του Jada ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο. Τι κρίμα και αυτό. Η Jada δηλαδή θα πρέπει να ξαναγίνει ηθοποιός για να βγάζει τα προς το ζην; Και είχε πιάσει την καλή τα τελευταία 15 χρόνια!
Βέβαια, αν είναι έξυπνη, θα πάρει τη μισή περιουσία του Will μαζί με το διαζύγιο. Από την άλλη αν ο Will είναι έξυπνος δεν θα της το δώσει!

Τουλάχιστον αυτοί δεν έφτασαν στο γάμο για να τρέχουν στους δικηγόρους. Οι φήμες (ναι αυτές οι καταραμένες) λένε ότι ο Ryan Gosling και η Eva Mendes χωρίζουν. Ρε χαρές και πανηγύρια στον γυναικείο πληθυσμό.

Δεν νομίζω να πιστέψατε ότι δεν θα είχαμε Kim Kardashian (και) αυτή την εβδομάδα! Η συντακτική ομάδα του Queen ανακάλυψε "τι έκανε η Kim αμέσως μετά τη γέννα".
Εγώ πίστευα ότι φώναξε τις κάμερες στο δωμάτιο ή τράβηξε μια φωτογραφία με το κινητό της για να το ανεβάσει στο Instagram. Τελικά μάθαμε ότι πήρε ένα καθρεφτάκι για να δει τον κόλπο της. Και ποια είναι η έκπληξη δηλαδή; Συνέχεια με τον κόλπο της ασχολείται. Μόνο αυτός πρέπει να αξίζει πάνω της τελικά.

Το μεγάλο VS τη περασμένη εβδομάδα ήταν ένα: Νομικού vs Σκορδά: Ποια φόρεσε καλύτερα τις μαύρες knee-high boots; Ειλικρινά δεν ξέρω.
Αν το ερώτημα ήταν "Ποια της βγάζει καλύτερα" κάτι θα γινόταν!
Btw για τα πρακτικά ξεκαθαρίζω ότι ψηφίζω μονοκούκι Δούκισσα Νομικού. Σε όλα. Με και χωρίς knee-high boots.

Σοκ στον αντρικό πληθυσμό με το θέμα "Pamela Anderson: Δείτε το νέο αγορίστικο κούρεμα της star!" ΄Οχι επειδή δεν μας αρέσει, αλλά μάλλον κανένας άντρας δεν θυμάται το προηγούμενο στυλ των μαλλιών της Pamela.
Ναι, μάλλον κανένας άντρας δεν είχε πάει το βλέμμα του ποτέ πάνω από το στήθος της!

Είμαι σίγουρος ότι το άρθρο "5 κόλπα για να βγαίνετε τέλεια στις φωτογραφίες!" απασχόλησε πολλές γυναίκες τη περασμένη εβδομάδα. Ωραία τα είπε η Γωγώ, αλλά μάλλον ξέχασε το καλύτερο κόλπο: να μην είσαι μέσα στη φωτογραφία!
Είναι σίγουρο ότι έτσι δεν θα έχεις ποτέ καμιά χάλια φωτογραφία σου.

Για το τέλος λίγο σεξάκι. Και 4 λόγοι που οι άντρες εξαφανίζονται μετά το σεξ. Από ότι διάβασα οι άντρες το κάνουν αυτό επειδή 1) δεν τους άρεσε, 2) αυτό ήθελαν, 3) εσείς αλλάξατε (επαναστατικός λόγος) και 4) δεν θέλουν σχέση.
Και εγώ που νόμιζα ότι ήταν μόνο ένας λόγος: επειδή οι άντρες είναι έξυπνοι (σε αυτό το θέμα τουλάχιστον). Αλλά τι να πεις;