Renee, εσύ; Nέος σύντροφος, νέα καριέρα... & ολοκαίνουριο πρόσωπο!

Renee, εσύ; Nέος σύντροφος, νέα καριέρα... & ολοκαίνουριο πρόσωπο!

Η 44χρονη ηθοποιός βρήκε νέο σύντροφο, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που λάμπει!

Tην αγαπήσαμε ως ευαίσθητη, γλυκιά και με παραπανίσια κιλά Bridget Jones στην ομώνυμη κινηματογραφική επιτυχία. Η 44χρονη Renee Zellweger είναι μία από τις ελάχιστες πρωταγωνίστριες του Hollywood που δεν απασχολεί συχνά τον Τύπο, ούτε με την προσωπική της εμφάνιση, ούτε με το ξέφρενο lifestyle της. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση, όμως, δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη.

Η λαμπερή ηθοποιός φανερά αδυνατισμένη έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν όταν πάτησε το κόκκινο χαλί της δεξίωσης του σχεδιαστή Giorgio Armani στη Νέα Υόρκη. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δείχνουν να έχουν αλλοιωθεί σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ο διεθνής Τύπος την χαρακτήρισε αγνώριστη.

Αν και ο manager της αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, όλοι αναφέρουν ότι μάλλον "έκανε πολλές συνεδρίες botox" και πιθανότατα να τόλμησε κάτι πιο επεμβατικ, καθώς τα μάτια της δείχνουν να έχουν αλλάξει σχήμα, ενώ και η επιδερμίδα της "παραείναι σφιχτή".

Στα πλαίσια των μεγάλων αλλαγών στη ζωή της είναι και ο έρωτας που ζει με τον κιθαρίστα Doyle Bramhall, αλλά μην ξεγελιέστε δεν αυτός ο ο λόγος που η star αναζωογονήθηκε! Ούτε και η στροφή στα επαγγελματικά της. Η Renee αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην παραγωγή και σκηνοθεσία ταινιών! Όπως δήλωσε "το να είσαι A list πρωταγωνίστρια προσθέτει μεγάλο άγχος στην καθημερινή μου ζωή".