Δείτε την κόρη της Anna Nicole Smith 6 χρόνια μετά το θάνατό της μαμάς της

Δείτε την κόρη της Anna Nicole Smith 6 χρόνια μετά το θάνατό της μαμάς της

Είναι κούκλα και ίδια η μαμά της

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τον ξαφνικό θάνατο της Anna Nicole Smith και η κόρη της Dannielynn Birkhead φαίνεται πως μέρα με τη μέρα μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της.


Μπαμπάς και κόρη βρέθηκαν σε τηλεοπτικό στούντιο της Νέας Υόρκης όπου ο πατέρας της έδωσε συνέντευξη για το πώς έχουν περάσει αυτά τα χρόνια χωρίς της Ann Nicol Smith αλλά και για το πώς ο ίδιος καταφέρνει να μεγαλώσει την κόρη τους.


Η Dannielynn που καθόταν στα backstage, παρακολουθούσε τη συνέντευξη του μπαμπάς της, φορούσε ένα πολύ απλό ασπρόμαυρο φόρεμα, με λευκό καλσόν και μαύρες μπότες ενώ έπαιζε με το κουκλάκι της.


Από την άλλη ο Larry μιλούσε για την ζωή τους μετά τον ξαφνικά θάνατο της μητέρα της Dannielynn και το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει ένα παιδί χωρίς την παρουσία της μητέρα τους.


« Ζούμε σε Κεντάκι μακριά από τους παπαράτσι. Εκεί η ζωή μας είναι λίγο πιο χαλαρή . Η οικογένειά μου βρίσκεται εκεί για να με στηρίξει και να με βοηθήσει με την Dannielynn. Περνάω πολύ χρόνο μαζί της κάθε μέρα. Και προσπαθώ να είμαι για εκείνη και πατέρας και μητέρα μαζί».
Όσον αφορά την Ann Nicole Smith που έφυγε από τη ζωή όταν η μικρή ήταν μόλις ενός έτους λεει: «Ξέρει ότι η μητέρα της είναι γνωστή και ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά , αν μπορούσε. Εκείνη ( Άννα) θα της έβαφε τα νύχια ή θα πήγαινε μαζί της να αγοράσει φορέματα. Δυστυχώς δεν μπορεί να έχει τη μαμά της αλλά προσπαθώ να τα κάνουμε μαζί».


Η Dannielynn πρόσφατα ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της ποζάροντας για την διαφημιστική καμπάνια των Guess αλλά όπως είπε ο πατέρας της: «Δεκαπέντε λεπτά μετά τη φωτογράφιση βρισκόταν πίσω από τα βιβλία της".

Πάντως η μικρή είναι μια κούκλα και ίδια η μητέρα της!

Διαβάστε επίσης:

Η 6χρονη κόρη της Anne Nicole Smith είναι ζάπλουτη, πανέμορφη και επαγγελματίας μοντέλο (φωτός)

H συγκλονιστική ομοιότητα της κόρης της Anna Nicole Smith, με την αδικοχαμένη μητέρα της