Ποια διάσημη παθαίνει κρίση πανικού όταν βλέπει νάνους;

Ποια διάσημη παθαίνει κρίση πανικού όταν βλέπει νάνους;

Θα μας τρελάνει αυτό το κορίτσι!

Προσπαθούμε να μη δίνουμε βάση σε φήμες αν και η αλήθεια είναι πως βρίσκουμε τα νέα κάθε φορά κατορθώματα της Lindsay Lohan απέιρως διασκεδαστικά. Σε ένα από τα τελευταία δημοδιεύματα του περιοδικού Life & Style η Lindsay Lohan πάσχει από μία ασθένεια που λέγεται achondroplasiaphobia: αχονδροπλασιοφοβία κοινώς ή καλύτερα φόβο απέναντι στους μικροσκοπικούς ανθρώπους.

Δεν φοβάται τόσο τα μικρά παιδιά, όσο τους νάνους. Το 2006 μάλιστα έξω από το Chateau Marmont, έπαθε κρίση πανικού ενώ ήταν με φίλους, όταν 2 νάνοι διέσχισαν το πεζοδρόμιο.

Ανέβασε παλμούς και έπαθε μεγάλη κρίση πανικού φωνάζοντας: "Τους φοβάμαι τόσο πολύ"!


lindsay-lohan-no-clothes-1693589275

Το είχαμε πάρει γι αστείο, οι κρίσεις όμως συνεχίστηκαν. Μάλλον είναι σοβαρό, εφόσον ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Little People of America, που παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα που δεν έχουν πλήρη ανάπτυξη αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση για τη Lohan η οποία φέρεται να ζητά να προστατεύονται οι χώροι στους οποίους βρίσκεται από την παρουσία μικροσκοπικών ανθρώπων.

“Η Lohan θα πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει τη φοβία της για εμάς όπως θα αντιμετώπιζε τη φοβία της για οποιαδήποτε άλλη ομάδα πληθυσμού ή μειονότητα. Αν αποτύχει κι αυτό, μπορεί να δοκιμάσει και κάτι άλλο. Να φανεί κάπου χρήσιμη για παράδειγμα".

Διαβάστε ακόμη:

Ρίξτε μια ματιά στο πανάκριβο διαμέρισμα της Lindsay Lohan

Η διάσημη ηθοποιός είχε sexy διάθεση αλλά μήπως το παράκανε;