Διάσημος ροκ σταρ κακοποιούσε μικρά παιδιά!

Διάσημος ροκ σταρ κακοποιούσε μικρά παιδιά!

Και οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για περισσότερο από 2 χρόνια!

Ο Ian Watkins — τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του δημοφιλούς alt-rock band ονόματι Lostprophets — από την Ουαλία, δήλωσε ένοχος για σωρεία σεξουαλικών εγκλημάτων κατά μικρών παιδιών. Η μπάντα διαλύθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της τον Οκτώβριο και τώρα μαθαίνουμε το λόγο που έκανε ένα συγκρότημα με 15 χρόνια στις πρώτες θέσεις των charts εδώ και 15 χρόνια να λήξει τόσο άδοξα την πορεία του. Το BBC μεταδίδει το ρεπορτάζ, ενώ όλη η αγγλική κοινή γνώμη και όχι μόνο ακούει σοκαρισμένη.

Ο τραγουδιστής θα δικαστεί στις 18/12 για παιδοφιλία, παιδική πορνογραφία, σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, απόπειρες βιασμού βρεφών και άλλα πολλά ειδεχθή εγκλήματα.

Ο ίδιος δηλώνει ένοχος- όμως εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως απροκάλυπτα ανέβαζε τέτοιο υλικό τόσο από πορνογραφικά sites όσο και από προσωπικά του εγκλήματα στους λογαριασμούς του, και κανείς δεν έκανε τίποτα. Πολλές θαυμάστριες είχαν καταφύγει στην αστυνομία καταγγέλοντας πως ο εν λόγω διάσημος καλλιτέχνης είναι παιδόφιλος, αλλά κανείς ποτέ δεν ανέλαβε δράση! Πρώην του καθώς και κοπέλες με τις οποίες είχε βρεθεί ερωτικά είχαν κάνει καταγγελία έντρομες στις αρχές για τις αρρωστημένες του ορέξεις και την απροκάλυπτη επιθυμία του να βιάζει μικρά παιδιά. Χρησιμοποιούσε τη φήμη του για να αποπλανεί ανήλικες θαυμάστριε, είτε να τις πείθει να του παραδίδουν τα μόλις λίγων μηνών βρέφη τους!

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, πρόκειται για την πιο στιγερή και σοκαριστική υπόθεση παιδοφιλίας που έχει συνατήσει κανείς...

Διαβάστε ακόμη:

ΣΑΛΟΣ: Έγδυσε τη γυναίκα του και το μετέδωσε live στο διαδίκτυο

Απίστευτο! Θα πουλήσει τον όρχι του για 35.000 δολάρια για να αγοράσει... (video)