Ποια star έπαθε σοκ όταν googlαρε τον εαυτό της και διάβασε τα άσχημα σχόλια του κοινού;

Γωγώ Φούντα
Ποια star έπαθε σοκ όταν googlαρε τον εαυτό της και διάβασε τα άσχημα σχόλια του κοινού;

Ούτε ψύλλος στον κόρφο της!

Σίγουρα όταν έχεις φίλους θα έχεις και εχθρούς, ειδικά αν είσαι δημόσιο πρόσωπο, με σχεδόν καθημερινή προβολή! Οπότε δεν μπορούμε να καταλάβουμε την έκπληξη της διάσημης ηθοποιού, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν έχει μόνο θαυμαστές αλλά και... μισητές!

Η Sandra Bullock λοιπόν, με τη γνωστή ειλικρίνεια και χιούμορ που τη διακρίνει, αποκάλυψε πρόσφατα το σοκ που υπέστη όταν μια μέρα από περιέργεια πάτησε το όνομά της στο google.

Και όπως φυσικά συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους, αντί να σταθεί στα θετικά σχόλια, έδωσε περισσότερη βάση στα... αρνητικά! «Η Sandra Bullock είναι πάνω από 40 και δεν είναι και καμία σπουδαία ηθοποιός», έγραψε κάποιος ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στη συνέχεια: «Δεν είναι πια και τόσο ωραία. Δεν την αντέχω καθόλου. Είναι πολύ μέτρια γενικά και δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης γιατί είναι ήδη μεγάλη», αποτελείωσε μία άλλη hater τη διάσημη ηθοποιό!

Αφενός να πούμε συγχαρητήρια στη Sandra για το... θάρρος της να εξομολογηθεί όλα αυτά και αφετέρου να της υπενθυμίσουμε το ρητό ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα!

Διαβάστε ακόμη:

Η Beyonce αποκαλύπτει γιατί δείχνει τόσο πολύ το σώμα της!

Καιρός ήταν παιδιά: Ποιο διάσημο ζευγάρι, επιτέλους αρραβωνιάστηκε;