Αυτές είναι οι 10 γυναίκες με τα καλύτερα οπίσθια και στην πρώτη θέση δεν είναι η Pippa!

Αυτές είναι οι 10 γυναίκες με τα καλύτερα οπίσθια και στην πρώτη θέση δεν είναι η Pippa!

Ποια κατάφερε να φάει την...πρωτιά από την Pippa Middletton;

Πριν λίγα χρόνια η Pippa Middleton ξετρέλανε τον κόσμο σαν παράνυφη στο γάμο της αδελφή της και βέβαια όχι για τα μαλλιά της ή το φόρεμά της αλλά για τα...οπίσθιά της. Μάλιστα έγινε τόσος ντόρος για όλο αυτό που είμαστε σίγουρες ότι κανείς δεν θυμάται την δημιουργία του Alexander Mc Queen πως ήταν από μπροστά αφού η μόνη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου ήταν η πίσω όψη του φορέματος.


Τώρα, λοιπόν, οι βρετανοί είπαν να κάνουν μια έρευνα και να αναδείξουν την χρυσή δεκάδα των celebrities με τα καλύτερα οπίσθια. Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται η Pippa πια έπεσε στην τρίτη θέση μιας και την πρώτη κατέχει περίτρανα, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, η Kelly Brook.

kelly

Το top 10 των καλύτερων οπισθίων όπως διαμορφώθηκε μέσα από την έρευνα είναι:
1. Kelly Brook
2. Holly Willoughby
3. Pippa Middleton
4. Kylie Minogue
5. Beyonce
6. Cheryl Cole
7. Kim Kardashian
8. Jessica Ennis
9. Kate Middleton
10. Rihanna

Αυτά για τις διάσημες. Το ευχάριστο, όμως, είναι πως πάνω από το 50% των γυναικών στην Βρετανία αγαπούν τις καμπύλες τους και συγκεκριμένα το 54% είναι πολύ ευχαριστημένες με το σχήμα τους.
Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.000 γυναικών και μεταξύ άλλων διαπίστωσε ότι το 42% των γυναικών πιστεύουν ότι οι άνδρες προτιμούν τα πιο μικρά οπίσθια.

Διαβάστε επίσης:

Απίθανες φωτογραφίες γάμου μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες

Η Beyonce αποκαλύπτει γιατί δείχνει τόσο πολύ το σώμα της!