Kris Jenner πας καλά; Δεν θα πιστέψετε τι ανάγκαζε την Khloe να κάνει όταν ήταν μόλις 4!

Γωγώ Φούντα
Kris Jenner πας καλά; Δεν θα πιστέψετε τι ανάγκαζε την Khloe να κάνει όταν ήταν μόλις 4!

Γίνε ακόμα πιο αντιπαθής! Μπορείς...

Σίγουρα δεν είναι το πρότυπο μητέρας, μη σας πούμε ότι είναι μία από τις χειρότερες, τουλάχιστον διάσημες, που έχουν περάσει από το θαυμαστό κόσμο της showbiz. Και εκεί που λέμε, σε μία προσπάθεια να τη δικαιολογήσουμε, ότι τελικά αγαπάει τα παιδιά της, με τον τρόπο της τουλάχιστον, νέες ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μας κάνουν έξαλλους!

Αναφερόμαστε φυσικά στην... εθνική μάνα των ΗΠΑ Kris Jenner, η οποία όπως αποδεικνύεται τον κάλλο στον εγκέφαλο τον είχε από παλιά! Αποδέκτης των παραξενιών της και των παράλογων απαιτήσεών της, ήταν σίγουρα οι κόρες της, και κυρίως το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, Khloe.

Η Khloe λοιπόν, το πιο συμπαθές μέλος της φαμίλιας, κατά γενική ομολογία και σύμφωνα με τη δική μας άποψη, λόγω της πιο ιδιαίτερης εμφάνισής της, παραπάνω κιλά και όχι και τόσο... άψογα χαρακτηριστικά, είχε υποστεί την πίεση της μανούλας και φυσικά τα επικριτικά της σχόλια!

Μετά την εξομολόγησή της ότι η Kris ήθελε να της κάνει πλαστική στην μύτη όταν ήταν μόλις... 9, έρχεται κάτι νέο και ακόμα πιο εξοργιστικό να προστεθεί στους αμέτρητους λόγους για να την... αντιπαθούμε!

Η θεία λοιπόν της Khloe, Karen Houghton, αποκάλυψε ότι η Kris σιχαινόταν τα παραπανίσια κιλά της κόρης της και την ανάγκαζε να γυμνάζεται σκληρά προκειμένου να αποκτήσει ιδανικές αναλογίες. Όλα αυτά βέβαια, όταν ήταν μόλις... 4, δημιουργώντας της φυσικά άπειρα θέματα με το σώμα και την εμφάνισή της, τα οποία ακόμα και σήμερα πασχίζει να ξεπεράσει!

Kris μπορείς και χειρότερα! Σου έχουμε εμπιστοσύνη!

Διαβάστε ακόμη:

Δε θα το πιστεύετε: Δείτε πώς ήταν οι φιλενάδες Kim Kardashian και Nicole Richie στα 13!

Χωρισμός βόμβα! Ποιο διάσημο και πολύ αγαπημένο ζευγάρι μόλις... χώρισε;

Ποια παρουσιάστρια- μοντέλο tweetαρε εξαγριωμένη «Ελπίζω να πεθάνετε»;